Terelu Campos abandona el plató de 'Sálvame' per una forta discussió amb Mila Ximénez

El conflicte es va produir quan Mila estava acusant Carmen Borrego de mentidera

Terelu va esclatar a causa dels comentaris de Mila cap a la seva germana | Telecinco

Terelu va esclatar durant el 'Sálvame' d'ahir i va marxar del plató. Durant el programa del 6 de juliol es va produir un enfrontament entre la filla de María Teresa Campos i Mila Ximénez. El motiu van ser els constants comentaris per part de Mila acusant Carmen Borrego de mentidera per desmentir que va fer uns comentaris negatius sobre Bigote Arrocet durant una reunió informal amb ella. D'altra banda, aquests comentaris van ser confirmats per María Patiño, que va afirmar al seu dia que «Mila no menteix».

Mila Ximénez i Terelu es van enfrontar durant el programa i Terelu va marxar | Telecinco

 

Terelu va advertir diverses vegades a la tertuliana que parés perquè el tema li estava afectant, fins al punt que es va plorar per la situació. «M'estic afartant, Mila, ho he intentat per activa i per passiva. M'ho he menjat per davant i per darrere, però ja no puc més. Estic intentant contemporitzar aquest tema tot el que puc, amb tot el que em fa mal, amb tot el que sé que li fa mal a la meva germana. No m'ho posis més difícil, t'ho demano per favor», li va pregar Terelu. Així i tot, els comentaris de la seva companya no van cessar i Terelu va treure's el micròfon i va marxar del plató dient «a la merda aquesta ja. A prendre pel cul. Jo me'n vaig a casa meva».

Per la seva banda, Mila no va parar d'argumentar que no estava bé anar-se'n del plató per aquests motius perquè «tots tenim conflictes». La col·laboradora va cridar que està farta que sigui aplaudida per abandonar el plató i quedar ella com la dolenta. Paz Padilla intentava mitjançar entre les dues, així com Kiko Matamoros, però finalment Terelu va abandonar el programa. Mila va acusar la seva companya de victimista i va repetir que tots en el programa tenen problemes i no per això abandonen la seva feina: «Aquí tots tenim conflictes, jo també sé treure'm el micro, i jo també pateixo! Jo tinc dos germans amb càncer!».


Comentaris

envia el comentari