rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos abandona el plató 'Sálvame' després d'una trucada de l'hospital de María Teresa Campos

Carmen Borrego ha fet saltar totes les alarmes amb la trucada
Terelu Campos, en directe | Mediaset

 

Preocupació a la família Campos. Terelu Campos ha fet saltar avui totes les alarmes després d'abandonar el plató de ‘Sálvame’ per una trucada de l'hospital on es troba la seva mare, María Teresa Campos.

 

 

Carmen Borrego, germana de Terelu, ha estat qui ha fet saltar totes les alarmes. Aquesta, en aquest context, ha trucat a 'Sálvame' i li ha anunciat unes novetats que han preocupat —i molt— a Terelu. De fet, la filla de María Teresa Campos no ha dubtat ni un segon en abandonar el plató per personar-se a l'hospital madrileny on es troba la seva mare.

 

A hores d'ara, però, no se sap res més de l'estat de salut de la mítica presentadora de Telecinco. Així mateix, aquesta va entrar a l'hospital el passat dissabte, 17 de febrer, a causa d'un fort dolor estomacal. D'altra banda, ahir Terelu va voler tranquil·litzar als seus seguidors informant que només havia estat «un maldecap»

 

Van haver de repetir les proves


La mateixa Campos, de fet, va explicar que havia anat a l'hospital a causa del gran dolor que patia, però que hores després la cosa només havia quedat en un lleu sotrac.

 

 

Abans que agreugés la situació, però, Terelu estava explicant l'estat actual de la seva mare. De fet, a conseqüència de la parada intestinal que estava patint María Teresa Campos, els metges —de la total confiança de la presentadora— van haver de realitzar-li diferents proves

 

No obstant això, els resultats d'aquestes no van sortir com estava previst i tot i que Terelu informava inicialment que no havia estat gran cosa, les anàlisis es van haver de repetir.

 

«No és una cosa de gravetat»

Va ser la revelació que Terelu va fer diumenge passat. Aquesta va entrar en directe a 'Sálvame' per explicar l'estat de salut de la seva mare. Ara, d'altra banda, l'estat de Campos hauria canviat i, per tant, s'haurà d'estar molt atent a les pròximes informacions.

 

De fet, Terelu ja va explicar que els metges no li van permetre «de cap manera» abandonar l'hospital. Per això, doncs, aquests van optar per mantenir-la en observació.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris