rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos assegura que està histèrica amb la possibilitat de ser àvia

El col·laborador Kiko Hernández va advertir sobre succés i la mateixa Terelu no va poder aguantar els nervis
Terelu Campos, en directe a 'Sálvame' | Telecinco

 

Alejandra Rubio ha adquirit gairebé més protagonisme televisiu que la seva mare, Terelu Campos. I ja és dir, perquè Terelu és un d'aquells personatges que omple hores i hores de la programació de Telecinco. Potser per això, doncs, un dels col·laboradors va posar el dit a la nafra de la mateixa Terelu en revelar que Alejandra Rubio podria ser mare.

 

«Una persona molt estimada per tots nosaltres, col·laboradora d'aquest programa, i amb qui hem passat moltes tardes a ‘Sálvame’, serà àvia i és possible que encara no ho sàpiga», va comentar Kiko Hernández davant l'absoluta estupefacció de Terelu.

 

La revelació, en aquest sentit, va posar tant nerviosa a Terelu, que aquesta va mostrar el seu rebuig a que l'estiguessin gravant aleshores. «Per què m'enfoqueu tota l'estona a mi?», va dir la mateixa Terelu, conscient que estava a l'ull de l'huracà. 

«Una persona de 'Sálvame' serà àvia»


Va ser la revelació que va posar el plató de Telecinco en peu de guerra. La revelació, que va fer esclatar la cridòria i les mofes entre els altres col·laboradors, no va agradar gens ni mica a Terelu, que va desmentir la informació. 

 

Terelu Campos, just després de conèixer la notícia | Telecinco

 

«No puc més... He de marxar al lavabo», va dir molt preocupada la filla de María Teresa Campos en directe a ‘Sálvame’. Així doncs, en ple atac de nervis, la mateixa Terelu va amenaçar amb abandonar el plató, fins que els seus companys van acabar calmant-la. 

Terelu entra en pànic i truca la seva germana

Carmen Borrego va entrar en escena. «Carmen! Tu sabies això de ser àvia?», va preguntar la mateixa Terelu, mentre presentava un evident estat de nervis.

 

Els companys, però, van voler tranquil·litzar-la, assegurant que «seria una notícia bonica» i que, fins i tot, seria una «benedicció».

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris