Terelu Campos confessa estar passant serioses dificultats econòmiques durant el rodatge de 'Las Campos'

La propera edició del programa portarà a la família Campos al Japó
'Las Campos' a Nueva York | Mediaset
 

 

L'estrena d'un dels programes més esperats de l'any, 'Les Campos', no va deixar indiferent a ningú. I és que de les múltiples anècodotes que va deixar el programa, Terelu en va deixar una de molt destacada en explicar que està tenint problemes econòmics.

 

La gran de les filles de María Teresa Campos va assegurar que tan ella com la seva germana Carmen «han de tirar d'imitacions», quan la seva mare compra grans marques. Quelcom que, de fet, es va poder veure durant el debut televisiu d'ahir, ja que mentre la mare comprava firmes més que reconegudes, les filles van recórrer China Town a la recerca de gangues. 

 

En un moment del programa, a més, María Teresa Campos va voler regalar unes sabates a les seves filles. Tot i l'oferiment, Terelu va respondre: «M'anirien millor els diners que les sabates. De fet, només hem comprat marques quan ha pagat la meva mare, quan comprem nosaltres mira on hem anat...».

 

Terelu Campos va menjar-se un 'hot dog' a Nueva York | Mediaset

Una experiència inoblidable 

Les germanes, però, van gaudir de valent a la seva visita a Nova York. De fet, aquestes van lluir les seves millors gales i van fer una parada que aquestes consideraven imprescindible: una parada de 'hot dogs'.

 

El recorregut no va aturar-se aquí, ja que 'Las Campos' van protagonitzar altres moments per al record. Terelu, sempre captant l'atenció, va poder pujar al mític gratacel Empire State Building i gaudir d'unes vistes úniques de la ciutat de Nova York, tot i reconèixer la seva por a les grans alçades.

 

Terelu Campos, pujant a l'ascensor | Mediaset

 

Carmen Borrego, així mateix, no es va quedar enrere i també va fer front a la por a volar. De fet, la menor de les Campos va patir una barbaritat durant l'enlairament de l'avió i no va poder reprimir les llàgrimes

 

María Teresa 'Hepburn' Campos

 

María Teresa, en segon pla, també hi ha dit la seva en aquest viatge. I és que aquesta va aconseguir complir un dels seus grans somnis quan, per moments, es va convertir en l'actriu Audrey Hepburn. Posant davant la mítica joieria Tiffany de Nova York, Campos va cridar l'atenció de tothom amb un posat ben curiós.

 

María Teresa Campos imitant a Audrey Hepburn | Semana

Pròxima parada, Japó

 

Les Campos ja preparen la pròxima aventura: el viatge al Japó. Allí, el trio de col·laboradores de Telecinco faràn les delícies dels fans i es posaran en contacte amb les darreres tecnologies. 

 

La passada nit, però, 'Las Campos' va aconseguir només un 11,8% d'audiència, sent àmpliament superades pel 17,3% de 'MasterChefJunior' de TVE i també per 'El Peliculón' d'Antena3 (12,9%). Les xifres, doncs, hauràn de millorar.