ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Terelu Campos confessa que el pitjor moment de la seva vida va ser quan li va dir a la seva filla que estava malalta

La col·laboradora ha revelat els moments més amargs de la seva vida
Terelu Campos ha revelat els seus pitjors moments. | Cedida

 

Terelu Campos s'ha renovat i ara se sent una dona completament nova. No es pot negar que actualment, la filla de María Teresa Campos està passant per un dels seus millors moments personals i professionals, tal com explica 'Lectures'. Després de diversos anys de lluita constant, per fi la calma ha arribat a la seva vida. La col·laboradora de televisió ha aconseguit curar-se de la seva malaltia al complet, tant és així que ha volgut donar a conèixer la feliç notícia sobre el final del seu tractament contra el càncer a través de les seves xarxes socials: «Avui la felicitat d'acabar el llarg tractament de cinc anys del càncer arriba recordant que Beatriz hagués complert 38 anys».

Terelu no s'ha amagat i ha admès que el moment més complicat per a ella va ser dir-li a la seva filla Alejandra d'11 anys que estava malalta. «Va posar cara de pànic quan li vaig dir que se'm cauria el pèl i ella em demanava que el pèl no. Aquesta imatge de la meva filla la tinc clavada» assegura la col·laboradora. A més, també ha descobert quin va ser el seu pitjor moment en televisió, quan va aparèixer per primera vegada amb perruca en un plató: «Vaig voler que hi hagués un forat. Va ser el pitjor moment en l'àmbit professional».


Després d'explicar tots aquests fets, Terelu també va voler destacar un altre moment amarg que va haver de viure amb la seva filla Alejandra. Si ja va ser dur per a ella explicar-li tot el que feia referència a la seva malaltia, explicar-li que el seu avi s'havia suïcidat, es va convertir en un moment molt complicat. Dies més tard, Terelu es va assabentar que la seva filla ja ho sabia i es va enfonsar. No havien parlat d'aquest tema en concret encara i ha confessat que «li ho volia explicar de la forma més sincera i comprensible possible».

Cal destacar que Terelu ha viscut un últim mes bastant complicat en haver de suportar diversos moments durs com per exemple l'ictus que va sofrir la seva mare o el fet de tenir a Bigote Arrocet lluny de casa a 'Supervivientes', provocant que hagués d'assumir tot el control de la família i a més de suportar totes les crítiques que rebien. Afortunadament, Terelu ha pogut ser forta i ha estat capaç de superar tot això per ara poder gaudir d'un bon moment tant en la seva vida com en la de la seva família.