Terelu Campos confessa que ha perdut el seu «desig sexual»

La presentadora va parlar sense embuts de la seva vida més íntima
 
Terelu Campos a 'Sálvame' | Telecinco

 

Terelu Campos torna a ser l'objectiu dels focus. En aquest cas, però, la presentadora ha sorprès a tothom explicant alguns dels secrets més íntims de la seva vida personal. I és que Terelu va confessar que des que li va arribar la menopausa ja no és la mateixa i que, de fet, aquesta li ha 'robat' el desig sexual. Quelcom que la té força preocupada.

 

Així mateix, després de confessar algun «affair» ocasional  —com el que va tenir amb Alonso Caparrós— Terelu va confirmar: «Amb la menopausa he perdut tot el desig sexual».

«El sexe és important»

Terelu va prosseguir explicant que ella sempre havia estat molt activa sexualment i que, de tant en tant, havia «fet sexe en llocs d'allò més insospitats». Com quan, per exemple, va explicar que havia arribat a mantenir relacions sexuals en un avió

 

Tot i això, Terelu va desfer el 'mite sexual' que l'envoltava quan va decidir explicar el problema que patia. «Vaig perdre totes les ganes de sexe, l'únic desig que tenia era el de menjar», va explicar visiblement emocionada la filla de María Teresa Campos. 

 

«No em vull obsessionar però hi vull posar remei... Perquè el sexe és important», va afegir Terelu mentre afegia que «no em fa vergonya dir-ho, perquè hi ha moltes dones que els passa el mateix».

 

Terelu Campos confessant que havia perdut el desig sexual   | Telecinco

Finalment, Terelu posava punt i final a la seva impactant revelació assegurant: «Vaig tenir la menopausa als 46 anys obligatòriament i a causa del problema que tenia (va ser víctima d'un càncer de mama) no podia prendre coses naturals». 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris