Terelu Campos confessa que «si hagués tingut relacions amb tots els que volien, no s'hauria pogut dedicar a una altra cosa»

La filla de María Teresa Campos ho va dir en l'últim programa de 'Sálvame'

Terelu Campos recientemente en el plató de 'Sálvame'
Imatge d'arxiu de Terelu Campos al plató de 'Sálvame'. | Telecinco

Teresa Campos s'ha mostrat cansada i molesta que se la relacioni amb qualsevol dels invitats masculins que acudeixen al programa de Telecinco 'Sálvame'. I és que la filla de María Teresa Campos ha sigut considerada com una de les presentadores més atractives de la petita pantalla. Els seus companys ho saben i no dubten en explotar-ho. Un fet que sembla que a la petita de las Campos no li fa molta gràcia. 

«Estic avorrida que a tothom que se senti al ‘Deluxe’ li preguntin si havia tingut alguna cosa amb mi», comentava la col·laboradora després que Carlos Lozano hagi assegurat a 'Sábado Deluxe' que li hauria agradat tenir una relació amb ella. 

Finalment, i resignada, Terelu va acabar per prendre's la situació amb humor i, entre riures, va declarar: «Si jo hagués hagut de tenir relacions íntimes amb tots els que els hi hauria agradat, no m'hagués pogut dedicar a una altra cosa a la meva vida», deia, ara rient, Terelu. 

L'inoportú comentari de Lozano 

«Carlos, els treballs que ha fet els ha fet bé Em semblava que ell tenia molt ganxo amb el públic i sempre he tingut una relació estupenda», explicava Terelu, deixant clar que la seva relació amb Lozano ha sigut estrictament professional.

No obstant això, Lozano no va deixar gens bé a la mare de la col·laboradora en unes declaracions a 'Deluxe', assegurant que creia que ell estava fent millor la seva feina de defensor del poble, un càrrec que ocupa María Teresa Campos. 

Un comentari que, òbviament, no va agradar a Terelu, qui no va dubtar a aprofitar l'ocasió per enviar-li un missatge a Lozano: «Comparar-se amb María Teresa crec que és innecessari», va comentar.

L'afer amorós entre Alonso Caparrós i Terelu Campos

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que Terelu es veu implicada en un compromís amorós similar. El passat mes de novembre, el presentador Alonso Caparrós va confessar que li hagués encantat tenir alguna cosa més que una amistat amb Terelu, ja que se sentia molt atret per ella. 

Terelu Campos y Alonso Caparrós en 'Sálvame'
Imatge d'arxiu de Terelu Campos i Alonso Caparrós a 'Sálvame'. | Telecinco

 

En aquesta ocasió, va ser la germana de Terelu, Carmen Borrego, qui va qüestionar el presentador: «Alonso, tu has tingut alguna cosa amb Terelu?». «Jo en aquells moments bevia els vents per ella», assegurava Caparrós.

Així doncs, i després d'aquesta confessió, Terelu es va veure obligada a explicar que havia tingut una relació molt estreta amb el presentador, però que no va arribar a res important, encara que sí que va acceptar anar a un sopar que Alonso. «Ell em portava a casa, em deixava al gimnàs… Un dia em va convidar a sopar, a mi em va fer molta gràcia», confessava.


Comentaris

envia el comentari