Terelu Campos podria deixar 'Sálvame' durant una temporada

La col·laborada està passant per moments difícils per les crítiques pel seu passat a Telemadrid i els rumors sobre una anorèxia de la seva filla

Terelu Campos, en 'shock' al pensar que su hija Alejandra podría estar embarazada
Terelu Campos podria deixar 'Sálvame' | Telecinco

Terelu Campos està passant per moments molt durs i podria deixar la televisió durant «uns dies per recarregar piles i refer-se». Així ho ha avançat el portal 'Jaleos del corazón', que apunta que la col·laboradora es «prendrà un temps», a causa de la pressió que està sotmesa.

Aquesta informació apareix després de saber-se que la filla de María Teresa Campos està «tocada i enfonsada» per tot el que està vivint les darreres setmanes. La seva germana, Carmen Borrego, va arribar a explicar a 'Sábado Deluxe' que Terelu podria arribar a «caure malalta pel que està patint».

Però quins són aquests problemes de Terelu? Principalment, el centre d'atenció cap a la seva filla i les dures crítiques per la seva etapa com a presentadora haurien estat els detonants. Com va admetre Jorge Javier Vázquez: «Això a Terelu l'agafa prima i sentint-se atractiva i l'importa un rave».

Alejandra Rubio, al centre de la polèmica

Imagen de la portada de 'Rumore'.
Imatge de la portada de 'Rumore' | Rumore

 

Des del moment en què va complir la majoria d'edat, Alejandra Rubio s'ha situat a l'ull de l'huracà. La jove ha reconegut que vol evitar convertir-se en imatge pública, però les constants preguntes l'obliguen a portar-la al capdavant de les mirades, el que ha suposat un autèntic mal de cap per la seva mare.

La publicació d'unes imatges a la revista 'Rumore' en les que la jove surt molt prima han fet aixecar totes les alarmes sobre un problema de salut. Malgrat que Terelu ha assegurat en tot moment que la seva filla no té cap problema, els rumors sobre una possible anorèxia no cessen i la pressió està podent amb la col·laboradora de 'Sálvame'.

Crítiques al passat com a presentadora de Terelu Campos

Terelu Campos asegura que Rafa Mora va a por ella
Kiko Hernández fa esclatar Terelu Campos | Telecinco

 

Les crítiques al passat televisiu de la filla de María Teresa Campos és l'altre gran problema que l'ha afectat. Kiko Hernández va ser el responsable de treure a la llum unes anècdotes de quan la tertuliana era presentadora de 'Con T de tarde' a TeleMadrid, on els seus antics companys l'atacaven sense pietat.

Entre les afirmacions, destacaven l'agressivitat que tenia amb els treballadors, els seus disgustos si la Coca-Cola no tenia suficient gas, les peticions de flors grogues al seu camerino o llançar xiclets quan s'enfadava. Aquestes paraules van fer esclatar a Terelu, que podria deixar 'Sálvame' durant una temporada.


Comentaris

envia el comentari