Terelu Campos desmenteix el deute de 800.000 euros de la seva mare

El programa 'Qué tiempo tan feliz' s'ha deixat d'emetre el diumenge

Terelu Campos en un dels programes de 'QTTF'| CatalunyaDiari.cat

Terelu Campos va assistir el passat 2 de març a la gran festa d'aniversari del seu amic íntim, el cantant Juan Peña, on va coincidir amb dues de les seves exparelles, Kike Calleja i el pilot Carlos Pombo. La col·laboradora de 'Sálvame' va contestar diverses preguntes al portal Chance sobre la festa del seu amic i sobre el seu 'reality' 'Las Campos'.

La filla de Teresa Campos ha aprofitat l'ocasió per desmentir que la seva mare hagi de fer front a un deute de 800.000 euros, encara que no ha volgut aclarir quin és l'origen dels seus problemes econòmics. Campos ha dit: «Hi ha coses que no es poden explicar, no són veritat però no es poden explicar, ho deixo aquí». Va desmentir l'acusació, però tampoc va voler donar més detalls.

La família està passant per un mal moment després que sortissin diversos rumors relacionats amb una suposada mala situació econòmica, diversos deutes, i fins i tot, un hipotètic mal estat de salut de Maria Teresa Campos. A la festa, Terelu va dir, en relació a tots aquests temes, que les coses importants depenen d'on venen, «sinó, no importen». Tot això arriba en un moment dur per a la presentadora, ja que Telecinco ha retirat el seu programa 'Qué tiempo tan feliz' del diumenge. En aquest sentit, Terelu Campos assegura que la seva mare està malament anímicament.


Comentaris

envia el comentari