Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Terelu Campos passarà per quiròfan per fer-se una doble mastectomia

La col·laboradora serà operada pels seus metges de la Fundació Jiménez Díaz el pròxim 6 d'octubre
Terelu Campos anuncia entre llàgrimes que se sotmetrà a una doble mastectomia | Telecinco

 

Terelu Campos està vivint un dels pitjors moments de la seva vida i ha hagut de fer front a una difícil decisió. Després de saber-se que podia patir un nou càncer de mama, la col·laboradora televisiva ha decidit passar pel quiròfan i sotmetre's a una doble mastectomia per reduir al mínim el risc: «He pres la decisió de realitzar-me la doble mastectomia», va dir molt emocionada al plató de 'Sálvame' aquest passat dimecres.

 

Segons ha explicat, es tracta d'una decisió molt meditada per ella i pels seus metges de la Fundació Jiménez Díaz. En un primer moment, es va pensar en la possibilitat de pal·liar el càncer de mama amb tractaments que incloïen quimioteràpia, però finalment han decidit que la doble mastectomia és el millor opció. Així doncs, Terelu serà operada aquest pròxim dissabte 6 d'octubre.

 

L'operació serà llarga i complexa, aproximadament d'unes deu hores, tal com ha explicat. A més a més, el postoperatori s'allargarà un mes, depenent del ritme de recuperació de la filla de Maria Teresa Campos. «És el que cal fer per fer les coses bé, sé que estic en les millors mans», ha assegurat. Tot i això, reconeix que està «molt nerviosa i sense dormir» davant la imminent intervenció.

 

Terelu Campos no ha pogut aguantar les emocions quan ho ha explicat a 'Sálvame' | Telecinco

 

Trenca a plorar en directe

«Somio despertar-me, que tot hagi sortit bé i poder dir 'doncs avui és diumenge!'», va dir Terelu sense poder aguantar-se les llàgrimes en directe. En sentir-la, alguns companys com Belén Esteban o Mila Ximénez tampoc han pogut reprimir les seves emocions.

 

La filla de María Teresa Campos, però, no ha volgut «donar més detalls perquè crec que és innecessari i pertanyen a la intimitat». Així i tot, sap la preocupació que genera la seva salut i ha anunciat que s'anirà informant puntualment amb els informes mèdics i comunicats dels familiars: «Entenc l'interès i la informació, però també que no pot estar retransmetent el que sento i la meva malaltia, tots ho comprendran».

 

 

Sis anys lluitant contra el càncer

Era l'any 2012 quan la vida de Terelu Campos va canviar completament després que li detectessin un càncer de mama per primera vegada. La col·laboradora televisiva va ser operada i va poder superar la malaltia amb el suport dels seus familiars i els seus companys.

 

No obstant això, fa uns mesos que els seus metges van tornar a detectar-li un tumor en un dels seus pits, i diagnosticant que tornava a patir càncer de mama. Malgrat això no ha decaigut i en tot moment ha tingut clar que havia de fer, sotmetre's a una doble mastectomia per no tornar a viure per la complicadíssima situació.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris