IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos, enfonsada per la mort de la seva tieta

La col·laboradora de 'Sálvame' va explicar perquè no havia acudit al programa anterior

Terelu Campos rompe a llorar al hablar de la muerte de su tía
Terelu Campos trenca a plorar en parlar de la seva tieta | Telecinco

Terelu Campos travessa un moment d'allò més complicat. Com és habitual darrerament, però, les aportacions de la col·laboradora de 'Sálvame' són molt sonades gràcies a la intervenció al programa d'una de les cares conegudes de Telecinco: Rafa Mora.

Aprofitant una de les seves converses més tenses, doncs, la tertuliana va confessar que estava passant un molt mal moment per la mort de la seva tieta. Mora, abans de la confessió de Terelu, l'estava escridassant d'allò més quan la col·laboradora va acabar esclatant: «No sé què va passar ahir al programa perquè vaig estar tot el dia en un funeral».

Mor una tieta de Terelu Campos

Rafa Mora, lluny d'entendre-la, va prosseguir amb la seva pugna amb Terelu. Tot i això, els altres tertulians del programa el van calmar en veure l'evident mal estat de Terelu per preguntar què havia passat.  


«Es va morir una tieta meva», confessava una consternada presentadora. Va ser aleshores quan la col·laboradora del programa de Jorge Javier Vázquez va explicar que havia passat tot el dia anterior a Màlaga, per l'enterrament de la seva familiar.

«No vaig estar pendent ni del telèfon», va confessar per evidenciar el mal tràngol que havia passat amb la notícia de la mort de la seva tieta a Màlaga.

Rafa Mora, enfadat amb Terelu Campos

Terelu Campos y Rafa Mora discuten en el plató de 'Sálvame'
Terelu Campos i Rafa Mora a 'Sálvame' | Telecinco

 

Tot i això, Rafa Mora va optar per denunciar el comportament «victimista» de Terelu Campos. Així mateix, l'extronista de 'Hombres y mujeres y viceversa' va explicar que tot havia estat una «excusa» de Terelu per sortir del pas.

Terelu, però, va optar per negar-ho en última instància, tot i que Mora va seguir enfurismat amb ella en considerar que s'havia servit de la mort de la seva tieta. «Puc amb tot menys amb les mentides», va dir el mateix Rafa Mora. 


Comentaris

envia el comentari