Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos, enfonsada a 'Sálvame' pel revés que ha rebut: «T'han endollat»

Terelu Campos torna a ser la protagonista després de l'últim fet que ha tingut lloc al plató

Terelu Campos va tornar a acaparar tot el protagonisme a la recta final de Sálvame Sandía. L'espai presentat per Carlos Lozano on alguns espontanis opinen sobre els col·laboradors i alguns dels continguts del programa. La filla de Maria Teresa Campos va ser una de les primeres a rebre els atacs dels convidats a la inauguració de l'espai.

Ara, ella i la seva germana van tornar a experimentar en persona el que la gent corrent opina d'elles. Van sortir molt mal parades. Un cop més, va sortir a la llum el fort caràcter de les germanes Campos, així com el seu tracte de favor per part de Telecinco.

Terelu Campos «és una dona molt dominant»

Que Terelu Campos és una dona amb caràcter és una cosa del que sempre s'ha parlat als mitjans de comunicació. Més d'una vegada, la presentadora ha hagut de fer front a antics treballadors que van revelar el que, segons ells, era un tracte poc amable.

Un tema que va semblar quedar oblidat fins dijous passat. Sálvame Sandía es va traslladar a la platja d'Alboraia, València, per parlar amb seguidors del programa. Allà, Carlos Lozano es trobava amb dues germanes que no van dubtar a carregar no només contra Terelu, sinó també contra la seva germana Carmen Borrego.

Terelu Campos i Carmen Borrego
Terelu Campos i la seva germana, atacades pel seu treball a la televisió | CANVA

La primera va acusar directament la menor de les Campos de «fer la pilota» per la seva defensa fèrria a la filla de La Más Grande. Arribat el torn de la segona convidada, aquesta va ser molt més dura qualificant Terelu i Carmen de «tenir padrins».

«En tenen gràcies a la seva mare, i no per haver-s'ho guanyat», opinava l'espontània mentre al plató les protagonistes aguantaven l'estrebada. Les seves cares eren un poema, però van optar per ser educades i evitar la confrontació.

Per si no n'hi hagués prou, una de les entrevistades no va dubtar a opinar que, per a ella, la presentadora de Sálvame era «una dona molt dominant»

▶️ Letizia, destrozada tras la muerte de la persona que marcó su infancia

Terelu Campos rep l'atac de la seva 'mare'

Les opinions negatives a Terelu Campos no van acabar amb les expressades per les convidades al Sálvame Sandía . Uns minuts després, la Drag Queen Aurah Sin, encarregada d'apadrinar la periodista al Mediafest va explicar la seva experiència amb ella al festival.

Recordem que la mare d'Alejandra Rubio es va negar a sortir a l'escenari protagonitzant un dels moments de tensió de la gala. Finalment, hi va accedir, però estava clar que alguna cosa no anava bé entre ella i la seva 'mare'.

Imatge de Terelu Campos emocionada al programa de Sálvame
Terelu Camposva voler abandonar la gala drag després d'una topada amb la seva 'mare' | Mediaset

Aurah va confessar que havia estat complicat treballar amb ella i això va provocar l'enuig a Terelu, que va amenaçar que marxaria. La seva germana Carmen va ser qui la va acabar convencent i finalment va pujar a l'escenari.

Però la polèmica ja era imparable i es va començar a especular sobre el que va passar entre la drag i la periodista entre bambolines. Ara, després del comentat al programa vespertí de Telecinco, l'artista s'ha pronunciat a les xarxes socials.

Ho feia explicant com havia estat la seva experiència treballant amb Terelu i revelant tota la veritat. «Des del primer moment em vaig sentir força incòmode amb la col·laboradora», comença explicant. «Terelu no va mostrar ni el mínim interès, ni va intentar entaular una conversa ni establir una confiança, cosa que hauria estat crucial» afegeix.

Pel que sembla, la més gran de les Campos en cap moment va facilitar les coses provocant una situació molt incòmoda i insostenible. «Quant al maquillatge, Terelu es va negar (i de molt males formes) i va insistir a fer servir els seus propis productes i a fer-ho ella, cosa que va dificultar la meva feina».

Tal era l'ambient, que la drag afirma que va arribar a marxar i a «plantejar-me abandonar el programa». Finalment no va ser així i, «després de conversar, reprenem la transformació, encara sota les condicions i preceptes de les Campos», confessa. Un testimoni que deixa en evidència el fort caràcter de Terelu i que reafirma l'opinió dels que pensen que és «una dona dominant».