Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos, enfonsada: el seu xicot la traeix i se'n riu d'ella

Terelu Campos ha confessat en directe la dolorosa situació

Terelu Campos, tant per la família de la qual procedeix i per la seva feina, s'ha convertit en protagonista de la premsa rosa en nombroses ocasions. Així, coneixem des d'algunes de les seves parelles fins a detalls que ella mateixa ha anat desvelant de les seves relacions.

Ara, però, ens ha sorprès confessant una ocasió en què un dels seus xicots la va trair i se'n va burlar públicament. Concretament ho ha relatat al debat de La Isla de las Tentaciones per a sorpresa tant dels mateixos col·laboradors com dels espectadors.

Terelu Campos entén Ana

La mare d'Alejandra Rubio és una de les col·laboradores habituals de l'esmentat 'reality'. Així que, ahir va anar a la gala disposada a escoltar Ana, la concursant que ha vist el seu xicot, Christian, mantenir sexe amb una temptadora. Una jove que, després de les controvertides imatges, no va dubtar a agafar les maletes i marxar del programa.

Arran d'això, ahir a la nit la noia va assistir al debat per intentar que tothom entengués per què va fer això. És més, va defensar la relació que tenien abans d'entrar al format, en què ella es va desviure completament. I això implicava a què tingués detalls del dia a dia que eren una demostració d'amor.

Per exemple gestos com el d'aixecar-se cada matí per preparar-li l'entrepà de tonyina amb maionesa que el noi s'emportava a la feina. Davant d'això, Terelu va entendre la participant, com també ho van fer altres integrants de l'equip.

Terelu Campos confessa la vergonyosa situació que va viure

La col·laboradora de Sálvame va veure que Sandra Barneda volia saber si els presents també havien tingut detalls d'aquesta mena amb les seves parelles. I en aquest punt va ser quan Terelu va prendre la paraula per reconèixer que ella sí.

Exactament va explicar: «Jo sortia amb una persona que tenia una feina per la qual hi havia vegades que s'havia d'aixecar extremadament d'hora. Jo he arribat a aixecar-me a les cinc del matí per posar l'esmorzar. Ho feia com a acte d'amor».

Terelu CamposTerelu no ha tingut cap mena d'inconvenient a explicar el 'lleig' que li va fer un dels seus xicots | Europa Press

«Ho vaig fer fins que un dia en una reunió amb amics em va deixar totalment en ridícul. I és que se'n va riure de mi o em va ridiculitzar perquè feia això. Em vaig sentir la tia més gilipolles del món, així que mai a la vida em vaig tornar a aixecar, és clar», revelava la col·laboradora.

Davant d'aquesta confessió, Suso va manifestar: «Quan tu fas alguna cosa per amor et sents molt a gust». I Campos va decidir matisar: «No, quan tu ho fas per amor i, davant d'amics teus, la teva parella et deixa així no em fotis. Au va, a mi m'ho fan una vegada, la segona no em troba».

Això sí, no tot l'equip de La Isla de las Tentaciones va entendre ni la concursant ni Terelu. I aquest va ser el cas de Kiko Matamoros que es va burlar de la participant. Així, va dir: «Això de l'entrepà és el que Ana ha dit que Christian perdria si trencava la relació. Un entrepà i un ColaCao als matins? No em fotis».

Unes paraules davant les quals Sandra no es va quedar callada: «És una metàfora, t'agradi o no. No és l'entrepà en si, és el que vol dir que li ho facis. Significa 'a veure si només t'estima per a una estona o per a la rutina d'una relació'».

Però Kiko va replicar: «El que està verbalitzant és que el que perd és una dona que l'ajuda en allò domèstic. I jo per això tinc la meva àvia o una noia de servei».