ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Terelu Campos, enxampada fumant després de superar el càncer

La indignació es va estendre per les xarxes: «Una malalta de càncer no pot fumar ni beure»

Terelu Campos
Terelu Campos ha superat per segona vegada un càncer de mama | Europa Press

 

La filla de Maria Teresa Campos, Terelu, es troba a l’ull de l’huracà després de l’última polèmica relacionada amb la seva imatge i salut. Després d’haver superat per segona vegada un càncer de mama, la col·laboradora ha estat acusada diverses vegades de vendre la seva malaltia mitjançant exclusives i així lucrar-se d’un tema tan espinós.

No tan sols ella va estar en el punt de mira per aquest tema, sinó que tota la família Campos va estar involucrada en el negoci de la malaltia: la seva germana, Carmen Borrego, i la seva mare, Maria Teresa Campos, concedien sengles entrevistes en exclusiva per parlar de la malaltia de Terelu i de com la vivien.

Criticada a les xarxes

Les xarxes socials s’omplien de crítiques a la manera en què la col·laboradora estava traient rendiment econòmic del càncer. «Els que hem sentit o patit l’horrible malaltia del càncer de prop, en un mateix, en la família o amics, avui sentim vergonya i fàstic pel que està fent Terelu Campos», assenyalava un usuari de Twitter.

 

«Jo he patit i lluitat durant tres anys contra aquesta fastigosa malaltia, amb diverses recaigudes, i ho vaig passar molt malament, vaig estar enfonsat i vaig sofrir molt; per això, em fa ràbia i fàstic que Terelu vagi a vendre-ho a la TV, és quelcom molt seriós que s’ha endut moltes persones», apuntava un altre.

 

Terelu ha estat fotografiada fumant
Terelu ha estat fotografiada fumant en un restaurant de Madrid | ABC

 

  • Notícia relacionada: Terelu Campos, protagonista inesperada de la gal·la dels Oscar 2019

 

Enganxada fumant en un restaurant

Fa uns dies, Terelu acudia a un restaurant de la capital i posteriorment publicava una fotografia a Instagram on hi sortien ella, la seva germana Carmen Borrego i la seva parella José Carlos Bernal a l’entrada del restaurant Coque, i acompanyava la imatge amb les següents paraules: «Després de conèixer l’infern, fa un parell de mesos que per fi he conegut el cel».

 

Terelu amb la seva germana i el marit d'aquesta
Terelu, amb la seva germana i el marit d'aquesta | INSTAGRAM

 

 

Al cap de poc, la periodista era captada fumant i bevent en l’interior del mateix restaurant per la revista digital ‘Look’. La polèmica va saltar i els comentaris negatius a les xarxes no es van fer esperar: «La vida et dóna una segona oportunitat i tu te la passes fumant», «Que deixi de fumar com un camioner dels 80 i no haurà de vendre tant de grassor i drama de càncer», o «Una malalta de càncer no pot prendre alcohol ni fumar, i la Campos empina el colze cada nit per tot Madrid, no mereix gens de respecte», eren algunes de les opinions dels internautes.

 

El restaurant fins i tot, davant la crispació dels usuaris va haver de sortir al pas«A la cocteleria es pot fumar i estar allí mentre es prenen algunes copes. És l’únic lloc i està separat del menjador, que està en una altra planta».

 

 

  • Notícia relacionada: María Teresa Campos vol recuperar el protagonisme a Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari