Terelu Campos

Terelu Campos ho para tot per donar la notícia més especial de la seva vida

Terelu Campos ha viscut un moment emocionant i emotiu que no ha dubtat a revelar

Terelu Campos sap que ara a casa seva no regna precisament la felicitat: la seva filla ha trencat amb el seu xicot, la seva mare està delicada i la seva germana continua sense tenir relació amb el seu fill. Però en aquest moment de tristesa li ha passat una cosa que l'ha emocionada moltíssim.

Ha confessat que ha viscut una situació inesperada i sorprenent alhora. S'ha retrobat amb un amor del seu passat, que ningú no coneixia, i això realment li ha arribat al cor.

Terelu Campos explica el moment tan especial viscut

La presentadora de 'Sálvame' és força reticent a parlar de la seva vida sentimental, encara que tots coneixem alguns dels seus xicots. Tot i això, ara ha trencat amb aquest recel d'apartar la seva faceta personal del focus mediàtic, perquè l'ocasió s'ho mereix.

Terelu, al bloc que té a la revista Lecturas, ha confessat l'instant tan màgic que ha viscut aquest Sant Valentí. Ha relatat que va celebrar aquesta data amb un dinar en un restaurant de Madrid amb la seva filla i uns amics. Estant allà, en un moment determinat, va sortir al carrer per fumar i «em va passar una cosa que no vaig pensar mai que em pogués passar».

Es va retrobar amb un xicot que va tenir fa 27 anys a Nova York: Juan. Un home asturià que estava en aquell moment estudiant Direcció de Cinema.

Campos ha relatat que davant d'aquesta situació el seu cap va pensar: «Això què és? És casualitat?». Tanmateix, les seves preguntes aviat es van esfumar perquè «ens vam fondre en una abraçada molt afectuosa. Em va dir que seguia vivint entre Nova York i Madrid».

A més, hi ha afegit: «Durant aquesta breu xerrada li vaig presentar la meva filla i ens vam intercanviar el número de telèfon. Així ens vam retrobar moltíssims anys després, jo amb les meves restes del naufragi i ell amb els cabells i la barba canosa. Va ser una cosa màgica! Així que haurem de quedar un dia per passar a net tantes coses i tants anys de les nostres vides».

Terelu Campos revela detalls d'aquest amor passat

La filla gran de María Teresa Campos ha donat més detalls d'aquesta relació desconeguda per al gran públic. Ha explicat que va descobrir Juan l'any 1996, abans de la seva relació amb Alejandro Rubio. Ho va fer «quan me'n vaig anar a passar Cap d'Any a Nova York amb Belén Rodríguez i el meu amic Rafa Lorenzo. Aquella nit de Cap d'Any vam anar a sopar a casa de Juan, que era amic de Rafa».

Imatge de Terelu Campos durant els seus inicis
Terelu Campos va conèixer aquest home a la dècada dels 90. | RTVE

Aquesta primera topada va fer sorgir l'amor entre Terelu i l'asturià, per la qual cosa van iniciar un festeig que va ser una mica complicat. Sí, perquè, com ha explicat, «jo treballava amb la meva mare a Telecinco. Divendres agafava un avió cap als Estats Units i tornava a Madrid dilluns a les 07.00 h. Vaig fer això uns quants mesos de la meva vida, en total hi vaig anar unes cinc vegades». Uns desplaçaments aquests que no estaven a l'abast de qualsevol butxaca, perquè «l'anada i tornada amb avió em costava 87.000 pessetes».

No obstant això, aquesta relació es va trencar després d'una discussió: «Vaig agafar la maleta, vaig baixar en un ascensor ple de grafits, em vaig ficar en un taxi i me'n vaig anar a l'aeroport sola». D'aquesta manera, ha admès la manera tan sobtada amb què va acabar aquella història d'amor.

«Va ser especial a la meva vida, va ser emocionant. Ell era un home extremadament liberal, mentre que jo era clàssica, conservadora i, fins i tot, antiga. Em va portar a llocs on jo hagués estat incapaç d'anar. Juan no ha estat una persona qualsevol a la meva vida. Ho reconec, potser no em vaig portar bé amb ell. Al seu costat vaig conèixer moltes coses, llocs i aspectes de la llibertat desconeguts per a mi».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!