rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos torna a l'hospital per fer-se una revisió rutinària

La setmana passada es va sotmetre a una operació per extirpar-li el tumor del seu pit
Terelu Campos arribant a l'hospital | Gtres

 

Només una setmana després de l'operació de Terelu, la col·laboradora de 'Sálvame' ja ha hagut de tornar a l'hospital, la Fundació Jiménez Díaz, tot i que només ha sigut per fer-se una revisió rutinària i comprovar com està evolucionant.

 

Ha estat la primera aparició publica de la filla de María Teresa Campos després d'haver sortit de l'hospital quan li van donar l'alta mèdica hores més tard d'haver-se realitzat l'operació, el passat 12 de juliol. Cal dir, però, que en aquesta ocasió se l'ha vist més seria que el dia de la seva sortida de la clínica.

Una operació exitosa

Quan va rebre l'alta, Terelu va mostrar-se molt positiva: «Em trobo bé, animada, amb ganes d'arribar a casa per estar amb la meva filla», deia a la sortida de la Fundació Jiménez Díaz. De la mateixa manera que ja havia fet la seva germana el dia abans, va enviar un missatge molt tranquil·litzador, afirmant que «l'operació ha estat tot un èxit».

Envoltada de la seva família i amics

Des que Terelu va anunciar que patia càncer de nou, els seus amics i familiars no l'han deixat sola ni un moment. De fet, el dia de l'operació van ser moltes les persones que van voler estar amb ella: la seva filla Alejandra, Rocío Carrasco, Mila Ximénez o Belén Rodríguez, en són algunes.

 

María Teresa Campos amb la seva filla Terelu a la sortida de l'hospital | GTRES

 

Però, sense cap mena de dubte, les persones que més s'han vist afectades pel càncer de Terelu han estat les que formen part de la seva família, especialment la seva mare, Maria Teresa Campos, que va quedar enfonsada després de conèixer la notícia i que després va aparèixer amb Terelu a la sortida de l'hospital quan va rebre l'alta mèdica.

Terelu, optimista

Si hi ha una cosa que el càncer no li ha tret a la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat el seu optimisme, com ella mateixa deia en sortir de l'hospital la setmana passada: «Cal ser optimista perquè és un ingredient més en el meu tractament». La seva recaiguda li ha donat força i es mostra convençuda que farà el que faci falta per curar-se de nou, «si cal anar fins al final, haurem d'anar fins al final», ha dit.

 

Terelu Campos i el seu doctor amb la premsa a la sortida de l'hospital la setmana passada   | GTRES

 

Tant és així, que treu forces suficients per enviar un missatge per altres dones en la seva situació: «Cal ser molt seriosos perquè la prevenció ens salva la vida». Unes paraules que han provocat una gran admiració per part de molta gent.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris