IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos i Kiko Matamoros protagonitzen una tensa discussió a 'Sálvame'

La baralla entre els dos va tenir lloc quan el col·laborador va criticar l'escassa participació d'Edmundo a 'Supervivientes'

Kiko Matamoros i Terelu Campos carreguen l'un contra l'altre a 'Sálvame' | Telecinco

  Torna la polèmica entre els col·laboradors de 'Sálvame'. En aquesta ocasió, li ha tocat el torn a Terelu Campos i a Kiko Matamoros. La filla de María Teresa Campos ha sortit en defensa d'Edmundo Arrocet, a qui en més d'una ocasió han acusat de ser un concursant poc actiu que no ajuda als altres ni participa en els treballs tot el que ho hauria de fer. Així ho ha expressat clarament Kiko Matamoros després de conèixer l'última hora de l'illa hondurenya al programa de Telecinco: «Si no fa res! Recordo que Rafa Lomana sortia a pescar, sortia a buscar llenyes...».

  

Una acusació que ha molestat molt a Terelu, que diu estar farta d'escoltar sempre el mateix. «Estic farta del mateix argument de sempre cap a Edmundo, sempre», confessava. No obstant això, no va dubtar a advertir Matamoros: «Tu saps que jugues amb una cosa que jo no faré mai. Parlar malament de la teva filla, mai a la vida». Una advertència que l'únic que va aconseguir va ser tirar més llenya al foc. «Aquí no, això sí que no. És molt lleig el que acabes de fer», li responia el col·laborador, posant-se les mans al cap i canviant dràsticament el to de la conversa.

«Jo a la Laura li tinc moltíssim afecte i no vull fer-ho, no diré res dolent de la Laura per una qüestió pròpia, meva, dels meus principis», continuava desafiant Terelu, que tampoc va dubtar a assenyalar que ella i Matamoros tenen principis molt diferents. «Pots parlar del que vulguis, jo sóc aquí per fer comentaris. Fer-ho és la teva obligació», continuava Kiko davant d'una Terelu que finalment sentenciava, contundent: «Escolta, deixa'm en pau».

Davant la tensió del moment, Carlota Corredera va intentar intervenir entre ells recordant que, segons ell, Kiko Matamoros havia parlat «lliurement» de tot el que li venia de gust. Per a més inri, el col·laborador va acabar afirmant que en més d'una ocasió havia «fet servir l'autocensura» en els seus comentaris sobre Bigote per ser parella de María Teresa Campos, el que va semblar acabar rematant la paciència de Terelu. Pots veure el vídeo complet de la discussió a la web de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari