Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos entra al quiròfan per ser operada d'una doble mastectomia

La cirurgia es practicarà aquest dissabte 6 d'octubre, en una clínica de Madrid
Terelu Campos s'ensorra a 'Sálvame' en anunciar una nova operació | Telecinco
 

Ha arribat el dia. Terelu Campos ha ingressat ja a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz per sotmetre's a una doble mastectomia, una dura decisió que ha volgut compartir aquesta setmana amb els seus companys de 'Sálvame'.

Després d'haver-s'ho rumiat i consultat amb experts en el tema, i després de rebre la notícia de què la seva filla té un risc molt alt de patir càncer de mama, la col·laboradora de Telecinco ha pres una decisió radical sobre la seva malaltia.

Aquest mateix matí, el director de l'àrea privada del centre mèdic en el qual es troba, ha confirmat que la pacient ja està sent intervinguda després d'emetre un comunicat de premsa a petició de la mateixa Terelu.

Terelu se sotmetrà a una doble mastectomia

Després que els metges l'advertissin que podria patir un nou càncer de pit en un futur, Terelu ha arribat a la conclusió de què la millor manera d'acabar amb la seva malaltia és operar-se d'una doble mastectomia.

La seva decisió va ser debatuda per un equip de metges i ella ja ha donat el vistiplau. «És el que s'ha de fer perquè les coses surtin bé, sé que estic en les millors mans», va anunciar als seus companys al plató de 'Sálvame', on no va poder evitar trencar a plorar.

Després de rebre el suport dels seus amics, va afegir: «Somio amb despertar-me, que tot hagi sortit bé i després digui: 'doncs avui és diumenge'. No donaré més detalls, ja que crec que és innecessari i formen part de la intimitat».

 

Envoltada d'amics i familiars

Sense cap mena de dubte, el suport dels seus amics més propers i familiars ha estat clau perque Terelu Campos s'hagi decidit a entrar al quiròfan on aquest dissabte 6 d'octubre li practicaran una doble mastectomia. Una de les primeres a manifestar el suport ha estat Carmen Borrego, qui va publicar una foto amb el següent missatge: «Tot sortirà bé i jo sempre estaré al teu costat. T'estimo».

 

Aquest mateix dissabte, la filla petita de María Teresa Campos va compartir una imatge, bastant emotiva, en la que es veuen les dues germanes de petites, acompanyades de dos nens. «Sempre juntes i així seguirem», escriu Borrego.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris