IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos vol portar a judici a qui digui que la seva filla té anorèxia

Les fotografies d'unes fotos d'Alejandra Rubio on se li marquen les costelles han generat molta polèmica

Terelu Campos Alejandra Rubio
Terelu Campos i Alejandra Rubio | GTRES

Unes fotografies d'Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, publicades a la revista 'Rumore' fa uns dies van tornar a fer saltar totes les alarmes. A les imatges es pot veure a la jove gaudint d'una escapada a la platja de Màlaga amb la seva parella. Alejandra apareix molt prima i se li marquen les costelles, un fet que ha fet enlairar tots els rumors sobre una possible anorèxia. Aquestes afirmacions, però, no han agradat gens a Terelu Campos, que no es pensa quedar de braços plegats mentre ataquen a la seva filla.

Disposada a tot per defensar la seva filla

En veure les fotografies, molts usuaris de les xarxes socials han començat a publicar a les xarxes missatges sobre la suposada malaltia que patiria Alejandra. Terelu està molt indignada amb aquest fet i ha explicat a la revista 'Lecturas' que pensa denunciar a tots aquells que afirmin que la seva filla pareix anorèxia. «No es pot parlar d'una malaltia amb aquesta frivolitat, i sense pensar en el mal que poden fer a la meva filla», ha dit Terelu.

«És gravíssim, o aquest tema es talla de soca-rel o el tallo amb els mecanismes legals que tinc. És molt greu. Que algú etiqueti a la meva filla amb això em sembla una bestialitat», insistia la col·laboradora de 'Sálvame', que està disposada a tot per defensar la seva filla. «Que una criatura pateixi anorèxia és terrible, i que es digui que la meva filla pateix aquesta malaltia és fastigós i il·legal. Alejandra té amigues que l'han patit i que estan sortint d'això», afegia.

Alejandra, al centre de la polèmica

Del que no queda cap dubte és que des del moment en què va complir la majoria d'edat, Alejandra Rubio s'ha situat a l'ull de l'huracà. Si ja era el centre de totes les mirades i totes les crítiques, aquestes noves fotografies han afegit més llenya al foc, però la seva mare està disposada a deixar-se la pell per defensar la seva estimada filla.


Comentaris

envia el comentari