Terelu Campos explica la seva lluita contra el càncer

La col·laboradora de 'Sálvame' revela que la malaltia l'ha deixat molt afectada física i emocionalment
Terelu Campos, col·laboradora de Telecinco | CatalunyaDiari.cat
 

Terelu Campos ha volgut sincerar-se i obrir-se al món per explicar com ha viscut aquestes darreres setmanes després que li detectessin una recaiguda del càncer. La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que la medicació l'ha deixat molt afectada i que està vivint moments de por.

 

Aquesta confessió, realitzada en una entrevista al diari 'El País', surt a la llum pocs dies després que Carlota Corredera anunciés a 'Sálvame' que la filla de María Teresa Campos faltaria durant uns dies al programa per sotmetre's a una cirurgia estètica per canviar la seva imatge.

 

Un anunci que no va ser molt ben rebut pels seus companys, que es van preguntar si Terelu Campos ja havia superat la seva malaltia i podia passar per quiròfan per fer-se alguns retocs estètics, com uns dies abans ja havia fet la seva germana Carmen Borrego.

 

Terelu Campos i la seva mare María Teresa Campos, entrant a un hospital de Madrid | CatalunyaDiari.cat
 

Terelu se sincera sobre la seva malaltia

Tot i que després de ser intervinguda de la recaiguda s'ha pogut veure a Terelu a la televisió, així com en unes vacances d'estiu on ha volgut estar amb els seus i no donar-li importància a la malaltia, la realitat és que la col·laboradora de Telecinco està bastant afectada.

 

I és que motius per estar-ho no li falten. Fa unes setmanes la filla de María Teresa Campos va tenir complicacions amb un hematoma sota l'aixella, motiu pel qual va haver d'anar d'urgència al metge i li van practicar un drenatge.

 

«Em fan mal molt els ossos per la medicació contra el càncer», revela Terelu, confessant que físicament està bastant afectada. Però no només físicament, ja que la col·laboradora televisiva admet que també ha quedat molt tocada anímicament i que té molta por.

 

Terelu Campos en el seu retorn a 'Sábado Deluxe' | Telecinco
 

Terelu Campos té por

La col·laboradora de Telecinco ha volgut deixar a una banda la seva cuirassa i mostrar el seu vessant més humà: «Ara sé el que és la por de veritat ... Por que això s'acabi, por al patiment dels que estimes». Terelu vol deixar clar que el seu és un cas més visible perquè ella és famosa, però que moltes dones han hagut de viure la mateixa situació, un martiri que defineix en tres punts: La lluita amb ella mateixa per com se sent, la manera com afronta la seva malaltia i el combat constant amb les seves pors.

 

«Lluito perquè la por paralitza i he de prendre decisions», explica sobre un càncer al qual li vol guanyar la partida, confiant sempre en el suport i la companyia dels seus familiars i amics més propers.