rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Terelu Campos podria presentar un nou programa a Telemadrid

Es tracta d'una adaptació d'un espai que ha triomfat a Canal Sur, ‘La Báscula’
Terelu Campos podria tornar a Telemadrid  | Telemadrid

 

Terelu Campos passa per moments difícils a la seva vida. Fa poc va anunciar que el càncer que va patir fa uns anys se li havia reproduït, i aquesta mateixa setmana era operada per extreure-li el tumor. Ella mateixa declarava, després de la intervenció, que tot havia anat bé i que estava animada.

 

De ben segur que, amb la nova notícia que ha rebut, el seu optimisme haurà augmentat encara més. La filla de María Teresa Campos podria tornar a la que un dia va ser la seva casa televisiva, Telemadrid, la cadena pública madrilenya. Allà hi va ser durant set anys i ara sembla que el seu retorn està més a prop que mai.

Terelu torna a la televisió pública

Després de 14 anys des que Terelu va aparèixer per primera vegada presentant 'Con T de Tarde', ara sembla que podria tornar a la tele com a presentadora del seu propi espai. Cal dir que el programa que tenen preparat per l'actual col·laboradora de 'Sálvame' seria un «docushow», 'La Báscula'. En aquest espai, persones amb sobrepès faran un dur entrenament i aprendran a viure amb bons hàbits a l'hora de menjar.

 

No és un programa nou, ja que el mateix espai ja va ser fet a 'Canal Sur' aconseguint un gran èxit, per aquest motiu la televisió pública de Madrid vol intentar repetir amb Terelu al capdavant del projecte. Durant el programa hi haurà quatre equips formats per persones amb sobrepès, metges, especialistes i nutricionistes que lluitaran per ser l'equip que més objectius compleixi per guanyar el programa.

 

Aquest nou espai podria estrenar-se a partir del pròxim mes de setembre, tot i que encara cap part ha confirmat oficialment l'emissió del programa, ni la televisió ni la presentadora.

Terelu optimista després de l'operació

Però ara per ara, Terelu està centrada en la lluita contra la malaltia que l'ataca per segon cop. Després que el 2012 la presentadora patís un càncer de mama, ara se li ha tornat a reproduir creant una gran preocupació en el seu entorn.

 

Terelu Campos amb la premsa després de la seva operació   | GTRES

 

Tot i això, ella s'ha mostrat ja molt optimista al respecte argumentant que ho és precisament «perquè és un ingredient més» del seu tractament. Després de la seva operació, fins i tot parlava amb la premsa afirmant que tot havia anat molt bé i donant un missatge molt tranquil·litzador.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris