Terelu Campos, preocupada: «Fa tres anys que estic sense parella i em comença a preocupar»

Terelu confessa que està aclaparada per les darreres i reticents crítiques que ha rebut

Terelu Campos en el plató de 'Sálvame'
Terelu Campos, a 'Sálvame' | Telecinco

Terelu Campos n'ha tornat a fer de les seves. La controvertida col·laboradora de 'Sálvame' s'ha convertit en un dels personatges mediàtics del moment i en treu el màxim rèdit en totes les ocasions que surt a la petita pantalla. I és que després de la polèmica amb l'extrema primor de la seva filla Alejandra Rubio aquesta ha explicat que està patint d'allò més per les reticents crítiques a la seva família.  

Per això mateix, la seva germana Carmen Borrego va optar per dir prou. «Arriba un moment on no tot val. Nosaltres, l'únic delicte que hem comès, és ser filles de la meva mare i no per això ens hauríem d'emportar totes les hòsties», va assegurar Carmen, aclaparada, mentre afegia: «La meva germana ha treballat tota la seva vida i no sé què passat amb Terelu perquè passi això. Està dolguda amb els seus companys i, fins i tot, sorpresa». 

La família Campos, preocupada: «Em torturo molt»

Carmen Borrego, al fil de la crítica contra tots aquells que carreguen contra la seva germana Terelu, va mostrar públicament la seva preocupació per ella. «Estic preocupada... He arribat a pensar que arribar a emmalaltir per tot el que està patint».

A través d'una entrevista a la revista 'Diez Minutos', la mateixa Terelu ha parlat de tot allò que indicava prèviament la seva germana comentant: «Em torturo molt i això m'impedeix gaudir de la vida».

Terelu: «Fa tres anys que estic sense parella»

Terelu Campos, finalment, va revelar que aquesta era una de les seves principals «preocupacions». La filla de la mítica María Teresa Campos, en aquest sentit, explicava: «Fa tres anys que estic sense parella i comença a preocupar-me». 

D'altra banda, la mateixa Terelu també va voler posar sobre la palestra la problemàtica amb la seva filla Alejandra Rubio, qui ha estat acusada de patir anorèxia. Fent al·lusió a les innombrables crítiques sobre el seu físic, aquesta ha clos: «A la meva filla només li demano que sigui intel·ligent i que actuï com a tal».

La portada del nuevo número de la revista 'Diez Minutos' con Terelu Campos en portada
La portada de 'Diez Minutos' amb Terelu Campos a la portada | Diez Minutos

 


Comentaris

envia el comentari