Terelu Campos, sobre la seva última operació: «He passat una por terrible»

La col·laboradora de 'Sálvame' es va sotmetre dissabte passat a una doble mastectomia

Terelu Campos se derrumba en 'Sálvame' al anunciar su doble mastectomía
Terelu Campos explica a 'Sálvame' com se sent després de la seva operació  | Telecinco

Terelu Campos continua superant el seu càncer. Dissabte passat, 6 d'octubre, la col·laboradora de 'Sálvame' es va sotmetre a una doble mastectomia a l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz després de recaure del seu càncer de mama. Si bé és cert que l'operació va anar com s'esperava, però, el postoperatòri va ser una experiència que Terelu mai oblidarà. 

En una entrevista a la revista 'Lecturas', així mateix, la filla de María Teresa Campos treia a la llum que ho havia passat «francament malament» i que, d'altra banda, el postoperatori va ser traumàtic: «He passat la por més terrible del món»

«Com si m'hagués passat l'AVE per sobre»

«He passat la por més terrible del món», explicava Terelu a Telecinco dies després de l'operació mentre explicava: «He de donar les gràcies a tothom perquè he estat en molt bones mans. Tot i això també és cert que això és quelcom que s'ha de passar i viure en primera persona. És molt difícil passar-ho i viure-ho en primera persona. És difícil d'explicar».

En aquest context, doncs, la mateixa Terelu relatava: «La confiança que tinc a l'equip mèdic ha estat quelcom fonamental. Han fet tot el possible, tot i saber que era una operació llarga i sobretot molt complexa».

  

  

Terelu, però, revelava que es va espantar d'allò més quan la doctora va explicar-li quins eren els efectes del postoperatori. «Em va dir que el primer dia em sentiria com si m'hagués passat l'AVE per damunt», deia mentre acabava reconeixent: «No es va equivocar; no me'n va passar un, sinó que van ser dos». 

María Teresa Campos junto a sus hijas Terelu Campos y Carmen Borrego, imagen de archivo
'Las Campos' preocupades per la salut de Terelu | Telecinco

«Fa molt mal, sents que no t'han enganyat»

El cert és que Terelu compta amb el suport incondicional de la seva família. Tot i això, revela que no era conscient de dolor que passaria just després de l'operació: «Tens l'esperança que sigui una mica menys, i després veus que certament fa molt mal. Sents que no t'han enganyat». 

  

  


Comentaris

envia el comentari