Terelu Campos inicia un projecte solidari a través de la seva marca de joies

Carmen Borrego ha donat a conèixer quins són els plans de la col·laboradora de 'Sálvame'

Terelu Campos a un acte de la seva marca de joies, TRLU by Terelu
Terelu Campos en un acte de la seva marca de joies, TRLU by Terelu | Cedida

 

Un mes i mig després que passés pel quiròfan a causa del nou tumor que li van detectar al pit esquerre, Terelu Campos ha sorprès tothom anunciant que es troba immersa en un projecte solidari a través de la seva marca de joies: TRLU. Ara que la presentadora es recupera a Màlaga amb la seva famíla de la seva nova lluita contra el càncer, la seva germana Carmen Borrego ha explicat que Terelu ha encetat una iniciativa solidària que es presentarà al llarg del proper mes de setembre. 

A través d'unes d'unes declaracions a la revista 'Look', la filla petita de María Teresa Campos confirmava: «Al setembre veurà la llum una col·laboració que la marca està fent amb l'Associació Espanyola contra el Càncer». De fet, tot i que la popular presentadora ha hagut d'ajornar alguns projectes professionals a causa del seu estat de salut, Terelu ha tornat a demostrar una gran força de voluntat i vol continuar afrontant cada dia amb normalitat, centrant-se en allò que la motiva i no la fa pensar en la seva malaltia.  

Terelu s'haurà de sotmetre a una nova mastectomia 

Terelu feia públic a començaments d'agost els resultats de la seva operació i confirmava que estava decidida a sotmetre's a una doble mastectomia. Segons va dir a la revista '¡Hola!': «L'altra opció, en comptes de treure'm els pits, serien 25 o 30 sessions de radioteràpia i cinc anys de tractament hormonal amb pastilles, però qui m'assegura a mi, que, després, no em torna a aparèixer un altre tumor?» 

María Teresa Campos amb Terelu després que aquesta rebés l'alta
María Teresa Campos amb Terelu després que aquesta rebés l'alta | CatalunyaDiari

 

 «Sé que és una decisió difícil, però la tinc molt meditada perquè crec que és el millor per mi i pel meu futur», va comentar la filla de María Teresa Campos, en unes declaracions que van generar certa polèmica. Tot i les crítiques i el mal tràngol que suposa la seva malaltia, Terelu continua animada gràcies als seus projectes professionals com la recent estrena de 'Las Campos', però sobretot pel suport incondicional dels seus familiars i amics

Els familiars i amics de Terelu, al seu costat

«Quina nit més bonica hem passat. Màlaga és així!», va escriure Terelu al seu compte d'Instagram fa pocs dies. La col·laboradora de 'Sálvame' publicava una foto a Instagram on apareixia amb la seva filla, Alejandra Rubio, el xicot d'aquesta i Aless Gibaja. 

Alguns dels seus companys de 'Sálvame' també l'han visitat els últims dies. És el cas de Mila Ximénez i de Sergi Ferré que van voler interessar-se per l'estat de salut de la seva companya de feina. 

A la seva entrevista a la revista '¡Hola!' confessava: «Quan la gent em pregunta d'on trec les forces, penso que de moltes coses... de les ganes de viure. I de la generositat de les persones que estimo


Comentaris

envia el comentari