Primer pla de Terelu Campos

Terelu Campos revela com va perdre l'home de la seva vida: «Ell ho sap»

Terelu Campos s'obre en canal i confessa el motiu de la seva separació

Terelu Campos s'ha sincerat, altre cop, sobre un dels aspectes de la seva vida íntima. Concretament, la filla de María Teresa ha revelat el motiu que va provocar la pèrdua d'una de les persones més importants a la seva vida.

A 56 anys, la presentadora fa balanç de la seva situació sentimental i recorda l'home que va marcar la seva vida i que la va convertir en mare. Tot i que Terelu Campos sempre ha tingut un gran èxit entre en gènere masculí, només Alejandro Rubio va quedar per sempre a la seva memòria.

Terelu confessa quin és l'home que l'ha fet més feliç

Mitjançant una xerrada entre amigues, la filla gran de María Teresa Campos ha revelat com es va allunyar del pare de la seva filla. La responsable de fer-li confessar aquesta informació ha estat Ivonne Reyes, aprofitant que estava sent entrevistada per la col·laboradora de 'Lecturas'.

Primer pla d'Alejandro Rubio.
Alejandro Rubio és l'home més important a la vida de Terelu. | GTRES 

Les millors revelacions són les que es fan entre amigues en un clima totalment segur i íntim. Tot i això, en el cas de Terelu és inevitable que aquesta informació surti a la llum. Principalment, perquè ella mateixa és la responsable de fer-la pública i no té res a amagar.

La veneçolana volia saber quina de totes les seves relacions l'havia fet més feliç i la presentadora de 'Sálvame Lemon Tea' ho tenia clar. «Per a mi, el més important és el pare de la meva filla», assegurava sense cap mena de dubte.

Terelu confessa la raó per la qual va perdre l'home de la seva vida

Alejandro Rubio ha estat l'home fonamental a la vida de Terelu i ella sempre ho ha explicat. Sent veritable admiració per ell i, encara que fa gairebé 20 anys que estan separats, la seva relació no pot ser més cordial.

De fet, quan es complia l'aniversari de la seva separació, la mare d'Alejandra Rubio va presumir de la bona relació que tenen. «És meravellós que segueixi reconeixent-li aquest paper tan valuós a la meva vida», afirmava orgullosa.

Terelu Campos
Terelu confessa que va tenir poca paciència amb Alejandro Rubio. | GTRES 

Però mai ha revelat els motius que van propiciar aquesta separació. Sempre ha procurat mantenir aquesta parcel·la de la seva vida a la intimitat, encara que sí que ha confessat alguns detalls.

Segons la col·laboradora, va ser una cosa en comú. «Tots dos vam contribuir que el nostre matrimoni no funcionés», explica. Tot i això, Terelu s'atreveix a fer un pas més enllà i mostra cert penediment per haver-se separat.

«He pensat, i ell ho sap, que si jo hauria pogut tenir una mica més de paciència», deixa caure. «Però a la vida prenem decisions i cal aprendre a conviure-hi», sentencia, deixant clar que no hi ha marxa enrere.

El secret de la bona relació de Terelu amb el seu exmarit

Alejandro continua estant molt vinculat a la família Campos. Tot i que ell i la filla de la matriarca del clan van trencar dos anys després de néixer Alejandra, l'empresari és de la família.

Una prova del bon vincle que mantenen és que sempre en parla amb tendresa i nostàlgia. Té una bona relació amb la família i sempre li han donat suport en els pitjors moments.

Alejandro Rubio, Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandro Rubio i Terelu tenen una relació excel·lent. | GTRES 

La germana de Carmen Borrego té clar que el secret d'aquesta relació excel·lent rau en el respecte mutu. Un respecte i una consideració que sempre han estat presents i que perduren malgrat haver-se divorciat. «No ens vam faltar mai al respecte», ha explicat.

A més, se sent agraïda per haver-la convertit en mare. Per a la presentadora, la seva filla és el més gran que té i, amb el seu exmarit, ha lluitat per donar-li el millor. «Gràcies per aquesta filla que tenim i gràcies per donar-me la mà quan la necessito», finalitzava.