Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos seria al funeral de Laura Valenzuela

Terelu Campos revela quin paper ocupa a la seva família després de perdre la seva mare

Terelu Campos confessa en qui s'ha convertit després de morir la seva mare

Terelu Campos intenta tornar a poc a poc a la normalitat. I tot després d'uns dies realment durs després de la mort de la seva mare, María Teresa Campos.

La filla gran de la difunta periodista ha intentat estar a l'altura del comiat de la matriarca de les Campos. I malgrat el dolor que encara sent per la pèrdua, sap que ha de tornar a la rutina diària.

Una d'aquestes rutines és continuar treballant després d'anunciar-se el seu fitxatge pel programa de Televisión Española 'La Plaza'. Així, ha tornat a escriure un 'post' al seu bloc setmanal de Lecturas on parla del que ha suposat aquesta pèrdua tan dolorosa per a ella i la seva germana Carmen Borrego.

Terelu Campos s'obre en canal revelant el paper que juga ara, després de morir la seva mare

Per començar, el títol deixa clar quin és el paper que ocupa Terelu Campos ara que María Teresa se n'ha anat. «Carmen diu que m'he convertit en aquella mare que se n'ha anat», diu el títol del bloc d'aquesta setmana.

Carmen Borrego i Terelu Campos, totes dues amb cares tristos, a la missa funeral de María Teresa Campos
Terelu i Carmen intenten tornar a la normalitat després de la mort de la seva mare | GTRES

«Després d'uns dies molt durs, anem recuperant de mica en mica la nostra vida laboral. La personal serà més difícil recompondre-la. En aquesta recuperació, la meva germana ha tornat a un plató de televisió després de la mort de la nostra mare», confessava Terelu.

I és que la petita de les Campos va donar una entrevista a Sandra Barneda al programa on és col·laboradora, 'Así es la vida'. «Ara que la nomeno vull aprofitar per donar-li les gràcies per l'immens afecte que n'he rebut», va exposar.

«Em consta que Sandra no és d'anar a tanatoris, però sé que ho va fer pel grandíssim respecte per la meva mare. I, també, per l'afecte que em té després de tants anys treballant juntes», prosseguia.

Terelu Campos s'esplaia al seu bloc dies després de morir María Teresa Campos

Terelu es preocupa molt per l'estat en què es troba la seva germana i admet que ha estat dur parlar per primer cop de la seva mare en un plató.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'entrevista de Sandra Barneda a Carmen Borrego era necessària. Així ho expressava Terelu Campos sobre la seva germana uns dies després de la mort de la seva mare.

Primer pla de Terelu Campos i Carmen Borrego, totes dues amb rostre seriós, a la porta del tanatori de La Paz, a Madrid, el 5 de setembre de 2023
Terelu ha parlat en profunditat de l'entrevista que va fer la seva germana | Europa Press

«Al principi la vaig notar nerviosa, però no en excés, se'n van anar a publicitat de seguida i em va trucar per preguntar-me si tot anava bé. Li vaig dir que sí i que estigués tranquil·la. Mentre escric aquestes línies, encara no m'he enfrontat a un plató de televisió recordant la meva mare ni veient-ne imatges amb mi».

A més, Terelu Campos admet que la seva germana troba a faltar aquelles trucades que feia una a l'altra per explicar-li com estava.

«Ens anem adonant que se'ns n'ha anat la nostra rutina del dia a dia»

«Carmen va explicar una cosa que ja m'havia dit altres vegades durant la malaltia que hem viscut. La meva germana troba a faltar aquella trucada per explicar a la nostra mare com estava o el que li passava en un moment determinat», confessava.

Captura de Carmen Borrego i Sandra Barneda parlant assegudes cara a cara al plató d''Así es la vida'
Terelu sap que ha estat dur per a la seva germana tornar a parlar de la seva mare al plató | Mediaset

«És complicat saber que no es pot tornar a fer una trucada així. Però és que no l'hem pogut fer durant molts mesos», lamentava.

Al seu torn, Terelu coincideix amb ella que des d'ara trobarà a faltar molt la seva mare en aquesta rutina diària, que serà tan difícil sense ella

«Ara, ens anem adonant que se'ns n'ha anat la nostra rutina del dia a dia. Aquest costum de trucar a casa de la meva mare perquè ens diguessin si havia dormit bé. A quina hora s'havia aixecat, si havia esmorzat, si havia menjat millor que el dia anterior o si estava tranquil·la», finalitzava el 'post'.