Terelu Campos passa una revisió mèdica després de l'operació

La col·laboradora encara s'està recuperant de la intervenció i es va mostrar seriosa a la sortida de l'hospital

Terelu Campos saliendo de la Fundación Jiménez Díaz
Terelu Campos sortint de la Fundació Jiménez Díaz | CatalunyaDiari.cat

Terelu Campos entrava per les portes de la Fundació Jiménez Díaz molt seriosa i amagada darrere d'unes grans ulleres de sol. La filla de María Teresa Campos es dirigia a aquesta clínica per sotmetre's a una revisió per comprovar com està l'empelt de pell que li van fer fa uns dies, a causa d'unes complicacions de la seva doble mastectomia. 

La seva mare i la seva germana la van acompanyar en aquesta visita als doctors. Tot i que la cirurgia va ser un èxit, va sorprendre que la col·laboradora de 'Sálvame' sortís de l'hospital amb una cara de preocupació i sense dir res a la premsa

L'expressió de Carmen Borrego, un cop fora del centre hospitalari, tampoc era molt diferent del de la seva germana gran. El seu silenci i el seu rostre trist són una bona manifestació del difícil moment que estan vivint a la família Campos. 

María Teresa Campos parla de Terelu

Les cares més serioses de les dues germanes Campos van contrastar amb l'expressió una mica més optimista de la matriarca del clan. Els anys d'experiència davant els mitjans de María Teresa, segurament va influir en la seva decisió de ser ella qui expliqués com havia anat la revisió

Esbossant un somriure, la presentadora va comentar que «tot va molt bé», confirmant amb contundència que «tot va fenomenal». María Teresa va confirmar que «estem molt contents» i que tot i la serietat de la seva filla es troba «molt bé». 

María Teresa Campos habló del estado de salud de Terelu
María Teresa Campos va parlar de com es troba la seva filla | CatalunyaDiari.cat

 

Una vegada més, la veterana periodista va saber com actuar davant les càmeres i els seus companys de professió en un moment molt dur. Sap perfectament que Terelu passa per una situació complicada i que és necessari que sigui ella qui agafi el rol de portaveu de la família. 

Preocupació per Terelu Campos

És bastant obvi que aquesta nova cirurgia ha suposat un nou cop per Terelu. Després de ser intervinguda per corregir uns petits problemes de la seva doble mastectomia, la presentadora no deixa de rebre preguntes sobre el seu estat de salut.  

I és que tot el seu entorn, començant per Carmen Borrego, ha demostrat que viuen amb preocupació aquest nou tràngol de Terelu. Els seus companys i amics, com Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera, també s'han mostrat afligits pel continu procés de recuperació que viu Terelu Campos.  


Comentaris

envia el comentari