Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos, sobre l'estat de salut de la seva mare: «L'intestí ha començat a funcionar»

La mítica presentadora de Telecinco porta gairebé una setmana ingressada a causa d'uns problemes intestinals
María Teresa Campos i Terelu, en una imatge d'arxiu | Cedida.

 

María Teresa Campos preocupa, i molt, pel seu estat de salut. La mítica presentadora de Telecinco, de fet, continua ingressada a l'Hospital de la Luz després que el passat dilluns, 19 de febrer, fos operada a causa d'una suboclusió intestinal.

 

Les dues filles de la periodista, Carmen Borrego i Terelu Campos, l'acompanyen nit rere nit perquè aquesta no se senti sola. Així mateix, quan una és a l'hospital, l'altre és Telecinco, explicant com es troba María Teresa. La mateixa Terelu, en aquest cas, va explicar ahir a la nit: «Ha passat bona nit. Sembla que l'intestí ha començat a funcionar una miqueta, però no sabem quan podrà venir a casa».

 

 

«No cal tenir pressa»

Al fil de la declaració, aquesta va al·legar: «No cal tenir pressa perquè les presses no són bones en aquesta vida».

 

Per tranquil·litzar als seus seguidors, Terelu va relatar que «ella està força bé», perquè «l'he trobat estupenda». La col·laboradora de ‘Sálvame’, que ha comparegut en diverses ocasions al plató per parlar de l'estat de la mare, ha explicat que María Teresa no pot rebre masses visites perquè «el metge prefereix que estigui tranquil·la».Familiars i amics, però, no han dubtat en acudir a l'Hospital de la Luz, espai en el qual es troba la periodista, per donar-li personal les mostres de suport perquè aquesta pugui tornar a casa com més aviat millor.

 

Terelu Campos, Carmen Borrego i Rocío Carrasco sortint de l'Hospital de La Luz | CatalunyaDiari.cat

 

Només rebrà l'alta quan estigui perfectament bé

Edmundo Arrocet, un dels grans amics de la presentadora, ha relatat a ‘Hola’ que María Teresa Campos està «perfecte». Així mateix, aquest s'ha mullat i ha explicat que rebrà l'alta els pròxims dies. Tot i això, els metges han agregat que aquesta continuarà ingressada a l'Hospital «fins a la seva completa recuperació».

La presentadora va ingressar a l'hospital el dissabte passat, 17 de febrer, a l'Hospital de la Luz i no n'ha tornat a sortir des d'aleshores. Aquesta, de fet, va ingressar-hi a causa d'uns forts dolors a l'abdomen que hauria notat durant el rodatge de 'Las Campos' a l'Argentina.


«A Buenos Aires va haver-hi un dia clau perquè va dir que tenia forts dolors. Aquests, a més, van durar hores», va explicar la mateixa Terelu mentre afegia: «L'Edmundo es va espantar i gairebé ens avisen mentre estàvem rodant».