IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu Campos se sotmetrà a una nova cirurgia

Els teixits dels seus nous pits no han reaccionat correctament i els metges l'han recomanat tornar a operar-se

Terelu Campos se derrumba en 'Sálvame' al anunciar su doble mastectomía
Terelu Campos tornarà a passar pel quiròfan | Telecinco

Continuen els problemes de salut per Terelu Campos. La col·laboradora de 'Sálvame' segurament no tenia previst que després de la seva doble mastectomia, tindria noves complicacions que la poden obligar a sotmetre's a una nova cirurgia

La revista 'Diez Minutos' explica en la seva última edició, que els metges que la tracten, l'han recomanat que es torni a operar. Segons recull la revista, els teixits aplicats en la reconstrucció dels seus pits no estan reaccionant correctament, fet que provocaria una revisió d'aquests. 

Terelu Campos, preocupada per la seva salut

Terelu Campos no es troba en el seu millor moment anímic. Quan semblava que començava a aixecar el cap, el seu cos li genera un nou contratemps que dona més ales a les seves pors. I és que només cal fixar-se en quines són les seves reaccions cada cop que surt d'una visita mèdica. 

Durant l'aniversari de la seva germana Carmen Borrego reconeixia: «Quan vaig a les cures, vaig fatal i surto fatal». «Em trobo regular, és més difícil del que em pensava. Bastant més. Això és molt llarg», afegia amb un clar gest de preocupació. 

Carmen Borrego, un enorme apoyo para Terelu Campos
Carmen Borrego, un enorme suport per Terelu Campos | Telecinco

 

El seu pànic a les possibles conseqüències fatals del seu càncer de mama és tal que ha reconegut que «he passat una por terrible». Aquestes paraules són una demostració de la molt dura experiència que està vivint tot i tenir el suport dels seus estimats

Suport total a Terelu Campos

Els seus greus problemes de salut estan afectant molt també als membres de la seva família. Un bon exemple és la imatge de Carmen Borrego plorant al plató de 'Sálvame' mentre parlava del càncer de la seva germana.   

Un dels seus millors amics, Jorge Javier Vázquez, també va explicar en directe la seva preocupació per Terelu. El presentador confirmava, dies després de la intervenció, que li era dificil trobar un espai per trobar-se amb Terelu però que «estic desitjant anar-la a veure».  

Les declaracions de les persones del seu entorn més pròxim demostren que compta amb tot el suport necessari per superar aquesta difícil situació. La presentadora havia retornat de mica en mica a la seva vida normal i a la seva feina, però aquest nou cop podria fer que s'allunyés durant un temps de la televisió. 


Comentaris

envia el comentari