Terelu Campos supera amb èxit la seva nova cirurgia

La col·laboradora podria ser donada d'alta en poques hores

La presentadora Terelu Campos ha vuelto a ser intervenida quirúrgicamente
La presentadora Terelu Campos ha tornat a passar pel quiròfan | CatalunyaDiari.cat
 

La família i els amics de Terelu Campos han rebut una gran notícia. La col·laboradora ha hagut de ser operada novament per unes complicacions en la doble mastectomia a la qual es va sotmetre, però l'hospital ha confirmat que «tot ha sortit bé».

La filla de María Teresa Campos podria abandonar el centre hospitalari avui mateix. Després que apareguessin les primeres informacions sobre aquesta nova intervenció, finalment es va confirmar que la col·laboradora passaria pel quiròfan aquest dimecres 14 de novembre. 

Terelu Campos va ingressar a l'hospital aquest dimarts

La presentadora va voler evitar una imatge seva entrant a l'hospital, per això va ingressar d'incògnit a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid aquest dimarts 13 de novembre a la tarda. 

Terelu Campos y su madre, muy preocupadas tras la revisión médica
Terelu Campos i la seva mare a la sortida d'una revisió mèdica | CatalunyaDiari.cat

'Jaleos del Corazón' ha confirmat que la nova intervenció en els pits de Terelu ha sigut tot un èxit i que podria rebre l'alta en poques hores. Una de les primeres persones que ha arribat al centre hospitalari ha estat la seva mare, que entrava per la porta al voltant de les 07.30 del matí.  

Terelu va tenir una última revisió mèdica aquest dilluns. Acompanyada de María Teresa, va ser llavors quan els metges li van confirmar que l'operació per aplicar novament uns teixits en els seus pits seria imminent. Totes dues van abandonar la clínica amb cara de preocupació i sense parlar amb els mitjans que les esperaven 

El seu entorn es mostra optimista 

En els últims dies, havien sorgit dubtes sobre els motius concrets que obligaven a la germana de Carmen Borrego a ser intervinguda novament. Va ser la parella de María Teresa Campos, Bigote Arrocet, qui va confirmar que la causa era una «cicatrització» mal curada.  

Alejandra Rubio ha declarado que su madre se encuentra «muy bien»
Alejandra Rubio ha confirmat que la seva mare es troba bé | CatalunyaDiari.cat
 

 

Alejandra Rubio va voler tranquil·litzar tothom amb unes declaracions que va fer el dimarts a la nit. «Sé que tot està molt bé, tot fenomenal i no tinc res més a dir, la veritat», explicava la jove en l'estrena d'una obra de teatre.

Carmen Borrego abandona llorando el plató de 'Sálvame' al pensar en su hermana
Carmen Borrego va plorar en directe pensant en la seva germana | Telecinco

 

Sens dubte, va ser la germana de Terelu qui es va mostrar més preocupada per l'operació. Després de sorprendre tothom amb el seu canvi de pentinat, Carmen Borrego no va poder evitar posar-se a plorar quan els companys de 'Sálvame' van enviar un missatge de suport a Terelu. 


Comentaris

envia el comentari