Terelu Campos torna a tenir càncer de mama

La col·laboradora de Telecinco ho acaba de fer públic amb un comunicat

Terelu Campos en la fiestade Belén Esteban
Terelu Campos a la festa de Belén Esteban | Catalunya Diari
 

Terelu Campos acaba de rebre una de les pitjors notícies que li podien donar: el càncer de mama que va patir l’any 2012 s’ha reproduït i ha tornat a aparèixer al seu cos. Així doncs, la filla de María Teresa Campos haurà de tornar a omplir-se de forces per començar altra vegada la llarga i pesada lluita contra la malaltia.

Aquesta notícia ha agafat per sorpresa a molta gent, ja que fa justament un any que la col·laboradora televisiva feia pública la gran notícia queja havia superat totalment el tumor de mama contra el qual feia cinc anys que lluitava.

Terelu ha decidit informar la premsa mitjançant un comunicat que recull el següent: «La pacient Teresa Borrego Campos presenta un nou tumor primari a la mama esquerra, motiu pel qual serà intervinguda al llarg dels pròxims dies a l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz. El procés està sent coordinat pel doctor Francisco Lobo».

Ara que quedava tan lluny aquell gener del 2012, en el qual Terelu anunciava la seva retirada temporal de la televisió a causa del tumor maligne que s’havia produït en la seva mama dreta, sembla que els pitjors malsons de la periodista han tornat a colpir amb més força que mai.

 

La família Campos, sacsejada contínuament per la malaltia

Un dels motius pels quals la notícia ha causat tant d’enrenou i ha sorprès tant, és perquè el passat divendres 29 de juliol la col·laboradora va formar part del programa ‘Sálvame’ amb absoluta normalitat, com si res hagués passat. Si  bé és veritat que des d’aquell dia no ha tornat a aparèixer pels platós de Telecinco, res feia presagiar que la seva vida faria un gir tan brusc.

Sembla que faci segles des d’aquella última revisió on li van donar la bona notícia d’haver superat la malaltia i, a més, tot apuntava que ho havia fet de manera definitiva. Malgrat tot, només fa un any, i sembla que les bones notícies eren només temporals. 

María Teresa Campos junto a sus hijas Carmen Borrego y Terelu a su salida del Hospital La Luz
María Teresa Campos junt amb les seves filles Carmen Borrego i Terelu | Catalunya Diari
 

 

Cal recordar que la família de les Campos ha patit molt a causa d’aquesta malaltia. La mare de Terelu va haver d’enfrontar-se l’any 2001 a un càncer de gola, mentre que la seva germana feia el mateix amb un tumor d’úter que li van diagnosticar tan sols 4 anys després. Però, sens dubte, el capítol més fosc que ha patit el clan ha estat la de Leli Campos, germana de María Teresa que va morir d’un tumor cerebral sobtat que va posar fi a la seva vida en poques hores. 

Terelu es troba valorant possibles opcions de futur

Just aquest matí, des de ‘CatalunyaDiari.cat’ ens fèiem ressò d’una nova oferta que podria rebre aviat Terelu, i que comportaria el salt de la col·laboradora de Telecinco a TeleMadrid. 

Terelu Campos, Carmen Alcayde y David Valldeperas en 'Aquí hay madroño'
Terelu Campos, Carmen Alcayde i David Valldeperas a 'Aquí hay madroño' | Telemadrid
 

 

De fet, en el marc d’una entrevista que va concedir fa poc a la cadena, el presentador David Valldeperas li explicava a Terelu que el seu nom «sona i sona cada vegada més alt» en les altes esferes de TeleMadrid, i fins i tot bromejava amb la possibilitat que els directius ja no la deixessin sortir dels estudis aquell dia.

Però, en vista dels últims esdeveniments, tot apunta que haurem d’esperar per veure si Terelu continuarà amb les seves aparicions televisives, o si per contra tornarà a prendre’s uns mesos de reflexió i descans. 


Comentaris

envia el comentari