Fotomuntatge de María Teresa Campos amb les seves filles Carmen Borrego i Terelu Campos i el seu xòfer Gustavo

Terelu Campos es trenca en admetre la veritat sobre la seva mare: «És necessari»

«Estan fent amb Teresa Campos en vida el que van fer amb Rocío Jurado morta»

La família Campos no guanya per a disgustos, sobretot a causa del delicat estat de la matriarca del clan, que manté tothom en suspens. María Teresa es troba en el seu pitjor moment i més després de saber que el seu home de confiança, Gustavo, l'ha traïda de la pitjor manera.

Segons sembla, el xòfer tindria enregistraments molt compromesos de tota la família que posen en un seriós compromís tant la veterana presentadora com les seves filles. Però, sobretot, Carmen Borrego.

«Tenim unes circumstàncies de vida molt tristes i en aquestes circumstàncies, Gustavo és una persona absolutament necessària», admetia Terelu recentment.

Terelu Campos al carrer
Terelu Campos està completament bolcada amb la seva mare | GTRES

I és que, malgrat tot, elles han decidit continuar confiant en la seva paraula, ja que no volen fer res que pugui fer malbé la seva mare. «Gustavo pateix molt per ella, us ho puc assegurar. Crec que és la persona que millor coneix la meva mare», assegurava la filla gran de María Teresa Campos.

«Malgrat el dolor que em pugui produir que Gustavo hagi gravat alguna conversa, no tinc gens de por i he de fer pinya perquè és el meu deure com a filla», remarcava.

«No hi ha explicació per a aquest enregistrament. Ni l'he donat ni l'he permès. Són més de 33 anys de vida que no puc llençar com un castell de cartes», reconeixia.

Imatge de Terelu Campos amb Gustavo asseguts a un banc del carrer
Terelu i Gustavo han arribat a un acord pel bé de María Teresa Campos | GTRES

D'aquesta manera, queda clar que les Campos prefereixen deixar de banda les polèmiques i centrar-se en allò que veritablement importa: «Que la seva mare es recuperi».

La veterana presentadora ha experimentat una gran decadència en tot just unes setmanes, i és que es negaria a menjar i a veure ningú. «No menja i si no s'hidrata l'organisme falla», comenten amb una gran preocupació des del seu voltant.

«Sempre ha estat una persona molt sociable, a qui li encantava rebre els seus amics a casa, organitzar dinars i sopars i ara no vol veure ningú», al·leguen.

Terelu Campos aclareix quin és l'estat de la seva mare

«Ni tan sols li venen de gust les partides de cartes amb les seves amigues de sempre, que abans eren sagrades», confessen. Potser, perquè, encara que han intentat mantenir-la al marge, la presentadora sospita que alguna cosa greu està passant.

«Fa temps que la meva mare no vol veure ningú. No som les seves filles les que l'aïllem. Jo mai he estat en contra que ningú vagi a casa de la meva mare. Qui fa feliç la meva mare fa feliç tota la família», donava a entendre la mateixa Terelu.

Aquesta gran baixada anímica té en escac tota la família, que està completament bolcada amb ella. De fet, era Carmen Borrego qui insinuava que estaven fent amb la seva mare «en vida» el que van fer «amb Rocío Jurado morta».

Imatge de María Teresa Campos i Terelu Campos assegudes a un balcó
María Teresa Campos travessa un moment força complicat | GTRES

De moment, l'altre gran protagonista d'aquesta història, Gustavo, s'ha negat a pronunciar-s'hi. «Està callat i està al·lucinant amb tot això. Però el que està fent, principalment, és cuidar Teresa», remarquen. «El que ha fet tota la vida. Està malalta i quan coneixes la gent, no la pots destruir», afirmen.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Les Campos uneixen forces davant de l'adversitat | GTRES

De fet, ha estat una de les grans amigues de María Teresa, Toñi Moreno, qui ha volgut donar l'última hora sobre el seu estat. «Estic al dia perquè parlo amb les nenes i parlo amb Carmen. Que t'ho expliquin elles, però crec que està molt tranquil·leta, està molt bé», assegurava la presentadora.

Per tant, ha volgut treure importància a la situació, confiant que Campos traurà la força necessària per seguir endavant. «Ha passat un sotrac, però ja és a casa i, quan ella vulgui, l'aniré a veure», prometia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp