rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Terelu Campos: «Al final m'hauré de treure aquests pits dels quals n'estic farta»

Serà operada el pròxim 11 de juliol del càncer de mama que pateix
Terelu Campos a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Terelu Campos comença a pair la notícia del seu càncer de mama per començar-lo a afrontar amb més força que mai. La filla de María Teresa Campos, que serà operada el pròxim 11 de juliol a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid, ha demostrat una total enteresa en la seva darrera aparició televisiva en reconèixer: «Estic esperançada i espantada»

 

Terelu se sotmetrà a un estudi genètic

La col·laboradora de 'Sálvame', en aquest sentit, va exemplificar que afronta aquesta operació amb determinació i sentit de l'humor en explicar: «Al final m'hauré de treure aquests pits dels quals n'estic farta»

 

Terelu Campos a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

La revelació, així mateix, va ser feta en un context mèdic que Terelu Campos va explicar de la següent manera. «Els metges han optat per sotmetre'm a un estudi genètic que determini si continuaré reproduint el càncer de pits i si, per tant, caldrà treure'ls com va ocórrer amb Angelina Jolie».

 

«No podia passar-me això una altra vegada»

Ha estat una plantofada rere l'altra. Terelu, qui ja va superar un càncer l'any 2012, s'ha vist ara abocada altra vegada a superar-ne un altre. «No podia passar-me això una altra vegada», va comentar entre llàgrimes la col·laboradora de Telecinco en una entrevista a 'Sábado Deluxe'. 

 

Terelu Campos, no va poder evitar les llàgrimes a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

 

Durant l'entrevista a 'Sábado Deluxe', la mateixa Terelu va revelar que un dels moments més durs de tot plegat va ser quan una de les infermeres de l'hospital va comentar-li que li havien de fer una biòpsia

 

«Ja sabia de què es tractava i em queien les llàgrimes per la cara», assenyalava la mateixa Terelu, explicant que després de sotmetre's a una ecografia, l'especialista va veure alguna cosa no rutllava i li havien de fer la prova definitiva. Una prova que, finalment, va determinar que Terelu patia càncer per segona vegada

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris