Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Es reprèn el judici de l'1-O al Tribunal Suprem

Terelu Campos: «Al final m'hauré de treure aquests pits dels quals n'estic farta»

Serà operada el pròxim 11 de juliol del càncer de mama que pateix
Terelu Campos a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Terelu Campos comença a pair la notícia del seu càncer de mama per començar-lo a afrontar amb més força que mai. La filla de María Teresa Campos, que serà operada el pròxim 11 de juliol a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid, ha demostrat una total enteresa en la seva darrera aparició televisiva en reconèixer: «Estic esperançada i espantada»

 

Terelu se sotmetrà a un estudi genètic

La col·laboradora de 'Sálvame', en aquest sentit, va exemplificar que afronta aquesta operació amb determinació i sentit de l'humor en explicar: «Al final m'hauré de treure aquests pits dels quals n'estic farta»

 

Terelu Campos a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

La revelació, així mateix, va ser feta en un context mèdic que Terelu Campos va explicar de la següent manera. «Els metges han optat per sotmetre'm a un estudi genètic que determini si continuaré reproduint el càncer de pits i si, per tant, caldrà treure'ls com va ocórrer amb Angelina Jolie».

 

«No podia passar-me això una altra vegada»

Ha estat una plantofada rere l'altra. Terelu, qui ja va superar un càncer l'any 2012, s'ha vist ara abocada altra vegada a superar-ne un altre. «No podia passar-me això una altra vegada», va comentar entre llàgrimes la col·laboradora de Telecinco en una entrevista a 'Sábado Deluxe'. 

 

Terelu Campos, no va poder evitar les llàgrimes a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

 

Durant l'entrevista a 'Sábado Deluxe', la mateixa Terelu va revelar que un dels moments més durs de tot plegat va ser quan una de les infermeres de l'hospital va comentar-li que li havien de fer una biòpsia

 

«Ja sabia de què es tractava i em queien les llàgrimes per la cara», assenyalava la mateixa Terelu, explicant que després de sotmetre's a una ecografia, l'especialista va veure alguna cosa no rutllava i li havien de fer la prova definitiva. Una prova que, finalment, va determinar que Terelu patia càncer per segona vegada