rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Terelu Campos visita Urgències a causa d’un dolor agut després d’operar-se

La filla de Maria Teresa Campos va assistir al centre mèdic en companyia de la seva germana
Terelu Campos passejant pels carrers de Màlaga | CatalunyaDiari.cat
 
 

Un nou ensurt ha fet passar uns moments angoixants a la família de Terelu Campos. La col·laboradora de ‘Sálvame’, que es troba a Màlaga descansant després de l’operació de càncer de mama a la qual va ser sotmesa el passat dia 11 de juliol, ha hagut d’anar a corre-cuita a l’hospital a causa d’un dolor agut que va sentir al pit.

Així ho ha fet saber la seva germana, Carmen Borrego, al programa on la seva germana és col·laboradora habitual. Amb el permís de Terelu, Carmen ha explicat que «Terelu i jo vam haver d’anar a Urgències del Parc de Sant Antoni a Màlaga perquè no podia suportar el dolor».

 

Un hematoma, causant del dolor de Terelu

Malgrat que en un primer moment la notícia va alterar de manera considerable les filles de Maria Teresa Campos, tot apunta que finalment la situació es va quedar en un simple ensurt. I és que el dolor venia provocat per l’hematoma que té a causa de les seqüeles de la intervenció.

 

Carmen Borrego i Terelu Campos pels carrers de Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

«Ara porta dues ferides, una al pit i l’altra sota el braç, on li ha sortit un hematoma, que és el que li provoca el dolor», declarava Borrego, que també va voler deixar clar que «tot està anant bé».

L’única queixa que podria tenir la gran de les Campos és que aquest cop el postoperatori està resultant força més dur, ja que la primera vegada «no va tenir dolors, mentre que ara sí», explicava Carmen.

 

La família Campos està més unida i preocupada que mai

Encara que finalment una ecografia va revelar que no hi havia cap complicació destacable, el fet que encara no tinguin cap notícia sobre els resultats de l’anàlisi del tumor fa estar tota la família amb l’ai al pit.  

 

María Teresa Campos al costat de Terelu Campos | CatalunyaDiari.cat

 

Així ho ha fet saber la seva germana, que explica que «sabíem que els metges tardarien a donar-nos els resultats de les anàlisis, però l’espera està sent llarga i dura per a tots. Per aquest motiu m’emociona veure-la feliç». A més, Carmen Borrego també ha parlat de la seva mare, que està tan impacient que «si ara la truques per telèfon, la frase que dirà seguidament en despenjar serà: ‘Sabem quelcom?’»

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris