Terelu Campos i Carmen Borrego mostren el seu «canvi radical» a 'Las Campos'

Les filles de María Teresa Campos han reaparegut en el seu programa de Telecinco, després d'haver rebut diversos tractaments estètics
Imatge d'arxiu de Terelu Campos i Carmen Borrego | CatalunyaDiari.cat

 

Carmen Borrego i Terelu Campos han mostrat aquesta setmana a les pantalles de televisió quina és la seva nova imatge després de rebre diversos tractaments estètics. Fa dies que els teleespectadors esperaven la seva reaparició, i és que el seu canvi ha estat un dels temes més comentats de les últimes hores.   

 

El programa que protagonitzen amb la seva mare, 'Las Campos', va tenir una edició especial anomenada 'Cambio Radical' aquest dimecres 12 de setembre. Les dues col·laboradores de Telecinco van ensenyar el seu nou aspecte als espectadors i als seus companys i van compartir les seves impressions sobre el resultat dels tractaments. 

 

Carmen Borrego tenia por a passar pel quiròfan 

La petita de les germanes, Carmen Borrego, va ser l'única de les dues que va passar pel quiròfan. Borrego volia millorar la seva imatge traient-se la papada i fent-se uns retocs a les parpelles. Fins a l'últim moment, però, no tenia clar si realment volia sotmetre's a la cirurgia.  

 

L'abans i el després de Carmen Borrego | Telecinco

 

La filla de María Teresa Campos va afirmar que «tenia molta por» i que «el dia abans de l'operació vaig estar dubtant cada minut entre fer-ho o no». El seu temor, però, es va veure compensat pel resultat de l'operació, amb el qual va assegurar que estava molt satisfeta.  

 

Terelu Campos no s'ha pogut operar 

Terelu Campos també volia operar-se,  però per indicacions dels metges, no va poder passar per les mans d'un cirurgià com la seva germana. Els doctors li van desaconsellar una intervenció tan agressiva després d'haver superat recentment un càncer de mama. 

 

L'abans i el després de Terelu Campos | Telecinco

 

La filla major de María Teresa Campos es va haver de conformar amb un tractament estètic, uns fils tensors que han reafirmat la seva cara. Per acompanyar aquest nou rostre, Terelu es va tallar el cabell molt curt i es va tenyir d'un ros platí que l'afavoreix molt. Ella mateixa va dir que «sempre he preferit dur el cabell curt».  

 

La reaparició de Terelu va emocionar Belén Esteban

Belén Esteban va ser, sens dubte, la persona que es trobava en el plató de Telecinco que es va emocionar més quan va veure entrar Terelu amb el seu nou 'look'. La col·laboradora va admetre que va quedar parada per la nova imatge de la presentadora.  

 

Belén va afirmar: «Estic molt feliç per ella, està guapíssima». Abans però va confessar que aquesta imatge de Terelu no li portava bons records: «El cabell curt m'ha impactat moltíssim, em recorda a una època on ho va passar molt malament».