Terelu, contra les cordes per culpa de la seva mare

L'emissió de 'Las Campos' ha fet mal a la seva imatge amb milers de crítiques

Terelu Campos | Telecinco

La separació progressiva entre María Teresa Campos i Telecinco està perjudicant, i molt, a Terelu. L'emissió de 'Las Campos' ha danyat la seva imatge amb milers de crítiques que no compensen els bons comentaris i el suport d'alguns dels seus seguidors. El programa va centrar la mirada de tots en Bigote Arrocet i María Teresa, però això la va enfadar molt i va decidir desaparèixer de 'Sálvame' durant més d'un mes, cosa que no va agradar gens a la direcció de Mediaset.

En tornar, Telecinco va voler prendre's la seva «venjança» i va retallar el programa de María Teresa, '¡Qué tiempo tan feliz!', però més tard li va donar una altra clatellada cancel·lant la seva emissió dels diumenges i obligant a emetre el programa del dissabte gravat. Aquesta decisió també ha afectat Terelu, ja que ha perdut una gran quantitat d'ingressos. Abans, la filla de María Teresa cobrava 6.500 euros al mes i ara s'ha reduït a la meitat, però també els ingressos pels anuncis que apareixen.

Ara, Terelu ingressarà únicament els 800 euros que cobra per cada aparició a 'Sálvame' i els diners de '¡Qué tiempo tan feliz!'. Tot això suposa un important mal de cap per Terelu, ja que s'enfronta a grans deutes com la hipoteca del seu tríplex de gairebé un milió d'euros i un deute de 200.000 euros amb Hisenda.


Comentaris

envia el comentari