Terelu, després que Carmen Borrego passés per 'Sálvame': «A veure si encara em prendrà el lloc»

La col·laboradora sembla que no està portant gens bé la popularitat de la seva germana

Terelu Campos té por que la seva germana Carmen li prengui el lloc de feina. | cedida

La situació de Terelu Campos a Mediaset està portant molta cua. Després d'estar uns mesos sense treballar, la filla de María Teresa Campos va tornar a la televisió però sembla que no aconsegueix millorar la seva posició i el seu paper televisiu fora del seu lloc com a col·laboradora de 'Sálvame'. La seva germana, mentrestant, s'obre camí i la seva popularitat va en augment, fins al punt que Terelu se sent amenaçada. «A veure si entre 'Mujeres y hombres y viceversa' i 'Supervivientes' arriba aquí i em pren el lloc. Estic començant a preocupar-me», va declarar a 'Sálvame'. Abans que Carmen marxés del plató, David Valldeperas es va acomiadar dient-li: «Espero que avui sigui un dia dels molts que vindran tenint-te com a col·laboradora».

Carmen Borrego, com s'ha pogut comprovar, centra gran part de l'atenció mediàtica, sobretot des de la gran discussió entre Mila Ximénez i la seva germana Terelu. La filla gran de María Teresa no es va tallar ni un pèl a l'hora de parar-li els peus a Mila, que li va recriminar que estava farta que fes comentaris negatius cap a Carmen. Pocs dies després, però, s'han reconciliat i Ximénez va decidir anar a la presentació del llibre de Terelu, on es va trobar amb Borrego i es va mostrar molt natural, somrient i còmoda. Ara que han signat la pau, Carmen s'ha assegut al plató de 'Sálvame' per parlar de la reconciliació amb la tertuliana.

Carmen Borrego s'ha convertit en una nova assessora de l'amor a 'MYHYV'. | Telecinco

 

Des que es va emetre 'Las Campos', la filla petita de María Teresa ha anat adquirint cada cop més protagonisme, fins al punt de convertir-se en una peça clau dels programes de Mediaset. Va destacar quan va participar en el debat de 'Supervivientes' i va ser la principal font quan la seva mare estava hospitalitzada per l'ictus, convertint-se en una espècie de portaveu de la família de cara als mitjans. Ara que 'Supervivientes 2017' està a punt d'acabar, Carmen ha estat fitxada per 'Mujeres y hombres y viceversa', on participa com a assessora amb força èxit.

Terelu Campos i Carmen Borrego | EspañaDiario.es

 

Per contra, la seva germana Terelu està quedant relegada a un segon pla i sembla que Telecinco li està donant l'esquena. Amb l'arribada de l'estiu i els nous formats televisius, la filla de María Teresa va aprofitar per mostrar la seva voluntat de treballar com a presentadora d'algun programa, tot i que la seva petició va passar desapercebuda. A més, tampoc no li estan donant gaires oportunitats a 'Sálvame', en què l'equip va apostar per un debutant David Valldeperas com a presentador del programa el dia en què ni Paz Padilla ni Carlota ni Jorge Javier van poder presentar el programa, tot i que la situació obria la possibilitat que Terelu es posés al capdavant.


Comentaris

envia el comentari