IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu, molt afectada després de perdre dues persones properes per culpa del càncer

Assegura que està «passant un moment emocional molt dolent» després de la mort de Bimba Bosé i de la parella del seu exmarit

Terelu, molt afectada per la mort de Bimba Bosé | Gtres

Terelu està molt afectada per la mort de Bimba Bosé, no només per la relació que les unia sinó perquè d'alguna manera l'ha obligat a topar-se de nou amb el càncer, uns anys després d'haver superat un càncer de mama. A més, també ha perdut recentment la parella del seu exmarit, Alejandro Rubio, i pare de la seva filla, a causa d'aquesta terrible malaltia.

La col·laboradora de Sálvame va confessar a El Español: «Estic desolada. Estic passant un moment emocional molt dolent. Això de la parella del pare de la meva filla, que se'n va anar aquest divendres víctima d'un càncer amb 37 anys, m'ha deixat molt enfonsada». A més, afirma que «la mort de Bimba és una pena afegida». No tenien molta relació però la campanya que van fer juntes contra el càncer de mama les mantenia unides. Terelu assegura que ha parlat moltes vegades amb Bimba sobre la malaltia i que fins i tot «li demanava consells sobre aquestes coses» per Beatriz, la parella del seu ex, ja que Bimba «tenia una visió molt particular, en la qual també entrava la medicina alternativa».

Terelu va explicar que les converses amb la model recentment morta li transmetien «pau, tranquil·litat i seguretat» i que ella «mai parlava de manera tràgica de la malaltia ni de la seva situació». A més, assegura que Bimba «sabia que era difícil curar-se. Sabia que no podria tirar endavant, però tot i així mai va parlar amb llàstima de la seva situació», fet que sorprenia Terelu.

D'altra banda, Marta Sánchez, que participava amb totes dues a la campanya d'Ausonia contra el càncer de mama, ha confessat que també està molt afectada pel que ha passat: «estic desolada». Tant ella com Terelu estan convençudes de seguir endavant amb la campanya, i segons la filla de Maria Teresa Campos, «nosaltres seguirem amb la lluita. És fonamental donar suport a la investigació».


Comentaris

envia el comentari