IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu no presentarà cap dels nous programes de Telecinco

La filla de María Teresa Campos havia manifestat el seu interès per tornar a liderar algun dels espais de la cadena

Terelu no està passant pel seu millor moment. | Telecinco
 
 
 

Telecino ha girat l'esquena a Terelu. La filla de María Teresa Campos havia manifestat el seu interès per presentar algun dels nous formats que estrenarà la cadena. No obstant això, el grup no ha apostat per ella per a cap dels programes de l'estiu. Des que Terelu va decidir fer un descans, les seves aparicions televisives han anat en descens i es comenta que aquesta decisió no va agradar gens als despatxos superiors de Mediaset. Cal destacar la quantitat d'oportunitats que se li podien haver presentat a la col·laboradora. I és que Telecinco ha fet una gran aposta amb la presentació de diversos programes nous.

Entre les noves apostes de Mediaset que podria haver presentat Terelu destaca 'Socialité', el nou espai de poc pressupost que ha apostat per María Patiño com a conductora. Aquest petit format podria haver sigut perfecte per a Terelu i, sobretot, per a la seva autoestima, que com ella mateixa ha confessat no està en el seu millor moment. També ha acabat sent per a María Patiño. Tot i que la periodista ja presenta el nou espai, la cadena no ha volgut treure-la com a presentadora substituta de 'Sábado Deluxe'.

María Patiño ha estat escollida per presentar 'Socialité'. | Telecinco

 

'Moros y Cristianos' és una altra de les grans apostes de Telecinco. Aquest programa consistirà en un debat on personatges famosos tractaran diferents temes des de dues graderies diferents. En aquest cas, la cadena tampoc ha triat Terelu i ha optat per un duo compost per Jordi González i Nuria Marín, presentadora habitual de 'Cazamariposas'.

El cop més dur ha vingut amb la cancel·lació de '¡Qué tiempo tan feliz!', l'espai en què col·laborava amb la seva mare María Teresa. El programa ha sigut substituït per un altre més fresc anomenat 'Viva la vida'. En aquest cas tampoc s'han decidit per Terelu com a presentadora, sinó que han fitxat Toñi Moreno. Si a això li sumem la participació de la seva germana Carmen Borrego al debat de 'Supervivientes' i el fracàs del 'reality' 'Las Campos', no és d'estranyar que l'autoestima de Terelu s'hagi vist afectada. Caldrà esperar per a veure si la cadena torna a confiar en ella, com en altres ocasions que ja havia presentat programes en Telemadrid, Canal 9 o Antena 3.

Terelu ha vist com la seva germana s'enfadava en el debat de 'Supervivientes'. | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari