Terelu, després de la seva operació: «Em trobo bé, animada»

Terelu Campos ha atès els mitjans només sortir de l'hospital

Terelu saliendo del hospital en el que ha sido operada
Terelu, a la sortida de l'hospital | GTRES

Bones notícies per a Terelu Campos. La popular col·laboradora de Telecinco deixava molt tocat tothom a finals de la setmana passada amb l'anunci del seu càncer de mama, però el cert és que sembla que tot ha anat de la millor manera. La filla de María Teresa Campos, en aquest sentit, va sortir ahir de l'hospital entre somriures i confirmat el que ja havia relatat Carmen Borrego: tot havia anat bé.

La col·laboradora, que va rebre ahir mateix l'alta mèdica, va aturar-se davant els mitjans que l'esperaven a la seva sortida del centre hospitalari Fundación Jiménez Díaz. «Em trobo bé, animada», va comentar Terelu.

Les primeres paraules de Terelu després de la intervenció

«Em trobo bé, animada, amb ganes d'arribar a casa per estar amb la meva filla», va relatar la mateixa Terelu a la sortida de l'hospital mentre tranquil·litzava a tothom:  «L'operació ha estat tot un èxit, cal ser optimista»

Terelu Campos atendiendo a la prensa junto a su doctor tras recibir el alta
Terelu Campos, amb la premsa | GTRES

 

«Si cal anar fins al final, haurem d'anar fins al final», ha afirmat Terelu, argumentant que es troba amb forces per afrontar el que faci falta. «Cal ser molt seriosos perquè la prevenció ens pot salvar la vida», ha dit sobre el seu càncer.

Terelu ja és a casa

María Teresa Campos junto a su hija Terelu a la salida del hospital
María Teresa Campos amb la seva filla Terelu Campos a la sortida de l'hospital on ha estat operada | GTRES

 

Finalment, després d'assegurar que es trobava bé i que tenia ganes d'anar a casa, Terelu va poder fer realitat ahir mateix el seu anhel. Aquesta, de fet, ja és a casa a hores d'ara i segons relata l'informe de l'hospital on s'ha dut a terme l'operació: «Després de passar la nit a l'hospital i rebre aquest matí la visita de l'equip mèdic, aquest ha confirmat que la pacient es troba estable, per la qual cosa s'ha tramitat la seva alta hospitalària».


Comentaris

envia el comentari