Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entre ambdues germanes podria existir una forta rivalitat

Terelu reacciona a les indirectes de la seva germana: «Parla amb ironia»

La seva germana Carmen Borrego va fer al·lusió al seu físic en una entrevista a 'Lecturas'

Entre ambdues germanes podria existir una forta rivalitat
Entre ambdues germanes podria existir una forta rivalitat | TELECINCO

 

La relació entre les dues germanes Campos, Terelu i Carmen Borrego, no sembla que estigui en el millor moment. La polèmica va saltar quan Carmen Borrego va concedir una entrevista a ‘Lecturas’ on apareixia en primera portada amb un posat en banyador, sense complexos i declarant que «ja no tenia enveja de la seva germana», fent una clara al·lusió al seu pes i enviant-li un dard enverinat a Terelu Campos. Cal recordar que  Terelu Campos pateix excés de pes després dels problemes de salut que ha hagut d’afrontar en els últims temps.

 

Portada de Carmen Borrego a 'Lecturas'
Portada de Carmen Borrego a 'Lecturas' | Lecturas

 

Terelu intervé a 'Vida la vida' per aplacar la polèmica

Arran aquests comentaris, que han desembocat en tota mena de rumors sobre una possible rivalitat entre ambdues, Terelu Campos connectava el darrer cap de setmana amb el programa ‘Viva la vida’ per aclarir la polèmica i treure-li importància a les paraules de la seva germana.

 

Terelu va reafirmar que elles dues mantenen una molt bona relació de germanes i que  les declaracions de la seva germana eren tan sols producte de la ironia:«Jo entenc la seva ironia, el seu sentit de l’humor, i plasmar això en un text és difícil. Entenc que per a moltes persones puguin ser sorprenents aquestes declaracions. Qui no ho entengui és que no coneix a Carmen Borrego», va explicar Terelu.

A més a més, Terelu va aprofitar la seva intervenció per mostrar unes fotografies inèdites del físic de la seva germana quan aquesta era jove: «Aquesta fotografia és de la meva germana amb la seva filla quan era petita, mira que prima estava. Perquè tots hem estat més prims i més joves».

També et pot interessar...