Terelu, renovada amb el canvi de vestuari que mostra en les seves últimes aparicions

Mostra colors més vius, ple de motius alegres o detalls que denoten molta personalitat

Terelu Campos | Cedida

Terelu Campos ha manifestat en diverses ocasions que es troba en una batalla perpètua contra els quilos de més, un dels seus majors complexos. El causant del radical canvi físic que va patir l'any 2011 es va relacionar directament amb el càncer de mama que li havien diagnosticat. Va ser després d'aquesta malaltia quan el seu aspecte va anar canviant cada vegada més, agreujant tots aquests complexos que la persegueixen en l'actualitat. No obstant això sembla que aquesta temporada ve amb sorpreses per a Terelu, qui sembla haver canviat el xip i estar disposada a donar-li una nova oportunitat a la moda, els desafiadors cànons de la qual assenyalen a tot aquell que no els segueixi mil·limètricament. 

De fet, la col·laboradora sembla haver trobat un estil amb el qual enterrar els seus complexos i sortir tan ‘fashion’ com vulgui, tal com feia fa anys. L'estil ha sigut presentat durant els esdeveniments de primavera i aposta per vestits en forma de sac, acabats a l'altura del genoll. El disseny, una invenció de Balenciaga durant la dècada dels 50, pretén afavorir l'estètica dels cossos volumètrics de totes aquelles dones amb corbes pronunciades. El que fa el disseny és, precisament, estilitzar la figura, oferint un talat més ample en la zona de la cintura, lloc on tendeixen a acumular-se aquells quilos de més.

El disseny s'estreny a les cames, donant-li un aire harmònic que no desentona i aprofita la pròpia curvatura de la dona al seu favor. Aquest tipus de vestuari sembla haver tornat per a la temporada primaveral i està sent tota una tendència. Això sí, el concepte s'ha renovat: implementa volants i tota classe d'ornamentacions i tocs d'estil, els quals ofereixen al conjunt un aire elegant i modern. Subjecta a aquestes noves tendències, que tant l'afavoreixen, hem vist Terelu Campus, qui sol afegir detalls propis, com bruses i 'tops' amb detalls a les mànigues, que es mouen igualment concordes als dictàmens de la moda. A més, l'elecció del color, canviada per tonalitats més festives, tropicals i estampats amb motius variats, semblen canviar radicalment la seva aparença, atribuint-li una imatge renovada.

Terelu Campos | Cedida

Comentaris

envia el comentari