IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Terelu retreu a la reina Letícia que demanés el canvi de menú al menjador de l'escola de la seva filla

Alejandra, la filla de la col·laboradora, anava a la mateixa escola que la princesa Leonor i la infanta Sofia

Terelu Campos en 'Sálvame'
Terelu Campos, molesta amb la reina Letícia | Telecinco

  

La princesa Leonor i la infanta Sofia van anar al mateix col·legi que Alejandra, la filla de Terelu Campos, durant un període de temps que va ser suficient per fer enfadar la col·laboradora a raó de les exigències de la reina Letícia. El centre d'estudis protagonista és l'escola Santa María de los Rosales, concretament, el que es va veure afectat va ser el seu menjador.

Terelu va explicar a 'Sálvame' que l'escola va modificar certs aspectes en relació al menjar que proporcionaven després que entressin les dues filles dels reis. La televisiva culpa Letícia dels canvis, ja que la reina sempre ha estat molt pendent de l'alimentació de les seves filles.

Es portaven el menjar de casa

El menjador del col·legi ofereix fins a quatre menús diferents, però sembla que a Letícia no li devien entusiasmar gaire perquè va decidir que portessin «el seu propi menjar», segons ha explicat la col·laboradora, qui va quedar impactada per aquesta reacció.

A més, va remarcar que cap pare s'havia queixat de les alternatives que proporcionaven a l'hora de triar què menjar, donant a entendre que no hauria pensat en què la seva petició també repercutiria els altres alumnes. 

Imagen de la felicitación del 2016
Letícia, preocupada per l'alimentació de les seves filles, va demanar canviar el menú del menjador de l'escola | cedida

Canvi de menú 

En adonar-se'n de la complexitat que suposa que les seves filles portessin el seu propi menú dia rere dia, la reina va parlar amb l'escola. Aleshores, el menjador va proporcionar altres opcions més saludables. 

Sobtadament, es van eliminar els plats que eren menys saludables i només es van servir els que eren aconsellables: «Els nens ja no menjaven croquetes, pasta o milaneses». Als altres companys no els hi van agradar els canvis i Alejandra es va queixar a la seva mare per les modificacions dels menús. 


Comentaris

envia el comentari