Terelu s'ensorra a 'Sálvame' en parlar de la cancel·lació de '¡Qué tiempo tan feliz!'

No ha pogut contenir les llàgrimes mentre explicava com de dur va ser acceptar la mesura de Telecinco amb el programa de la seva mare

Terelu s'ensorra en 'Sálvame'. | telecinco

Ahir vam conèixer que el programa que ha presentat María Teresa Campos durant vuit anys desapareixerà de la graella televisiva a partir del pròxim 1 d'abril. La cancel·lació de '¡Qué tiempo tan feliz!' per part de Telecinco, a causa dels baixos nivells d'audiència presentats últimament, ha estat l'últim pal que ha donat la cadena a la família Campos. Sembla que no només María Teresa està afectada, ja que Terelu també s'ha mostrat molt dolguda amb la mesura.

Aquesta tarda no ho ha pogut evitar i s'ha posat a plorar a 'Sálvame'. Quan Jorge Javier li ha preguntat si estava malament per algun assumpte seu, la col·laboradora ha afirmat: «Clar que és per un assumpte meu. Meu, i en general. Però meu també». Ha assegurat: «Avui no és un dia fàcil». Terelu ha confessat: «he vist la meva mare més feble i amb por, i m'ha provocat una gran inseguretat. Quan veig un titular que li fa mal, em faig pols. Penso que no s'ho mereix». S'ha mostrat devastada amb la decisió de Telecinco de cancel·lar el programa de la seva mare, i a més ha dit que no sap «quin serà l'estratègia a seguir de Telecinco».


Comentaris

envia el comentari