Terelu i la seva filla Alejandra s'enfronten pel suport a Edmundo Arrocet

La neta de María Teresa Campos sembla que és l'únic suport que té el còmic de la família de la seva parella per seguir endavant amb la seva participació a ‘Supervivientes’

Bigote Arrocet és motiu de disputa a la família Campos. | Telecinco

Sembla que la participació d'Edmundo Arrocet a 'Supervivientes' està dividint la família Campos. Tot i que el còmic no s'ha pronunciat sobre María Teresa ni les seves filles en tot el temps que fa que està al concurs, tret d'ell, la seva família política sí que ha entrat en diverses polèmiques relacionades amb ell. L'última és la que han protagonitzat Terelu i la seva filla Alejandra, que estan «enfrontades» pel suport a Edmundo. Segons explica 'Look', fa uns dies Terelu va parlar sobre la reacció que tindria Bigote quan s'assabentés, un cop ja a Espanya, del que li havia passat a la seva parella quan ell no hi era. «Jo et seré totalment sincera; a mi m'és igual si Edmundo es molesta o no [...], perquè Edmundo ha decidit anar a l'illa sense tenir en compte el que li ha demanat la seva parella», explicava la filla de la Campos deixant entreveure la petició de la seva mare. 

Encara que es mostri ferma, les paraules de Terelu contrasten amb les seves accions. Dies abans, la col·laboradora de televisió no va dubtar a donar suport al polèmic concursant a través de les seves xarxes socials, cosa que la seva filla Alejandra segueix fent habitualment per intentar que la parella de la seva àvia es quedi a l'illa, De fet, s'ha convertit en l'únic membre de la família Campos que segueix donant-li suport públicament. Edmundo, després de ser expulsat i trobar-se al palafit, espera que un altre company s'hi uneixi i l'audiència decideixi qui dels dos torna a Espanya.


Comentaris

envia el comentari