Terelu tem que la seva germana Carmen li prengui la cadira a 'Sálvame'

La col·laboradora sembla que no porta gens bé la creixent popularitat de la seva germana

Terelu Campos, amb por de perdre la feina   | cedida

Es continua comentant molt la situació de Terelu Campos a Mediaset. D'ençà que va tornar després d'haver estat uns mesos sense treballar, la filla de María Teresa Campos no aconsegueix avançar a la seva carrera i no surt del seu lloc de col·laboradora de 'Sálvame'. Mentrestant, la seva germana Carmen Borrego s'obre camí i la seva popularitat va en augment, fins al punt que Terelu se sent amenaçada. «A veure si entre 'Mujeres y Hombres' i 'Supervivientes' arriba aquí i em pren el lloc... estic començant a preocupar-me», va declarar en 'Sálvame' abans que marxés Carmen de la seva visita al plató, David Valldeperas es va acomiadar dient-li: «Espero que aquest sigui un dels molts dies en què vinguis».

I és que Carmen Borrego centra gran part de l'atenció mediàtica, sobretot des que es convertís al centre de la sonada discussió de Mila Ximénez i la seva germana Terelu. La filla gran de María Teresa no es va tallar un pèl a l'hora de parar-li els peus de Mila, a qui va recriminar que estava farta que només fes comentaris negatius cap a Carmen. No obstant això, pocs dies després s'han reconciliat i Ximénez va decidir assistir a la presentació del llibre de Terelu, on es va trobar amb Borrego i va posar davant les càmeres d'allò més somrient. Ara que han signat la pau, Carmen s'ha assegut en el plató de 'Sálvame' per parlar de la seva reconciliació amb la tertuliana.

 

Des que es va emetre 'Les Campos', la filla petita de María Teresa ha anat adquirint més i més protagonisme, fins al punt de convertir-se en una peça clau dels programes de Mediaset. Va destacar durant la seva participació en el debat de 'Supervivientes' i va ser la principal font de referència durant l'ictus de la seva mare, convertint-se en una espècie de «portaveu» de la família de cara als mitjans. Ara que 'Supervivents 2017' està a punt de finalitzar, Carmen ha estat fitxada per 'Mujeres y Hombres y Viceversa', on participa com a assessora amb bastant èxit.

Terelu Campos i Carmen Borrego | Cedida

 

Per contra, la seva germana Terelu està quedant relegada a un segon pla i sembla que Telecinco li hagi girat l'esquena. Amb l'arribada de l'època estival i els nous formats estiuencs, la filla de María Teresa va aprofitar per manifestar el seu interès per treballar com a presentadora d'algun programa, no obstant això, la seva petició va ser desoïda. A més, tampoc li estan donant massa oportunitats dins de 'Sálvame', on l'equip va apostar per un debutant David Valldeperas com a presentador del programa el dia en el qual ni Paz Padilla, Carlota o Jorge Javier van poder presentar el programa tot i que la situació obria la possibilitat que Terelu es posés al capdavant.


Comentaris

envia el comentari