rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Terelu Campos està «bé i tranquil·la» segons la seva germana

Borrego ha optat per tranquil·litzar tothom al·legant que Terelu Campos parlarà quan ho cregui oportú
Terelu i Borrego, en una imatge d'arxiu | cedida

 

Terelu campos viu un dels moments més complicats de la seva vida. La detecció i posterior operació d'un càncer de mama han posat la col·laboradora de Telecinco a la primera plana informativa i són molts els qui es pregunten recurrentment sobre el seu estat de salut. La filla de María Teresa Campos, però, està absolutament allunyada dels focus i ha estat Carmen Borrego qui ha explicat quin és el moment que travessa actualment la seva germana.

  

 

 

Terelu, molt tranquil·la i en plena recuperació

«Està bé. Es troba bé d'ànims i està força tranquil·la», ha relatat la mateixa Carmen Borrego en declaracions a 'El Español'. Aquesta, de fet, ha explicat que la seva germana es troba en un bon moment després d'haver abandonat la clínica on va ser operada fa uns dies i que parlarà sobre la seva operació quan ho vegi oportú. 

 

Segons la col·laboradora de 'Sálvame' i germana de Terelu, doncs, aquesta «informarà puntualment» de les novetats, com ja ha fet des que li van descobrir el tumor fa unes setmanes.

 

Terelu Campos a la sortida de l'hospital  | GTRES

 

 

Terelu va tornar a l'hospital per una revisió 

Només una setmana després de l'operació de Terelu, la col·laboradora de 'Sálvame' va haver de tornar a l'hospital, tot i que en aquest cas només es va tractar d'una revisió rutinària per comprovar com està evolucionant.

 

Aquesta va ser, de fet, la primera aparició publica de la filla de María Teresa Campos després d'haver sortit de l'hospital i, a jutjar per les imatges, se la va veure més sèria que el dia de la seva sortida de la clínica.

 

«Estic animada per veure la meva filla»

Només rebre l'alta, doncs, la mateixa Terelu va mostrar-se d'allò més positiva: «Em trobo bé, animada i amb ganes d'arribar a casa per estar amb la meva filla», va dir a la sortida de la Fundació Jiménez Díaz, mentre afegia que marxava a casa a descansar. 

  

  

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris