Terranova, el 'Primark italià', arriba a Barcelona

El grup Teddy s'estrena a la ciutat comtal amb un local de cinc plantes

Imatge de la tenda Terranova de Barcelona | Terranova

El low cost està de moda, i per a mostra tenim al gegant Primark, que no para de guanyar adeptes entre els espanyols i cada vegada ocupa més ciutats del nostre país. Com aquesta marca podem trobar d'altres com Lefties, Shana o Kiabi, que se sumen a l'oferta de roba de baix preu que tant està triomfant a Espanya. Però les possibilitats no s'esgoten, i ja podem gaudir d'una nova marca a Barcelona: Terranova. La tenda de cinc pisos ocupa un lloc emblemàtic de la zona de Portaferrissa, el Castell de Pons.

La marca era desconeguda a Espanya fins ara, que ha aterrat amb la seva primera tenda a la capital catalana, on podem trobar moda juvenil per un mòdic preu, com per exemple, uns texans a deu euros. Terranova és coneguda ja com el 'Primark italià', i el seu local ocupa 1.445 metres quadrats dividits en cinc plantes, tres d'elles de venda al públic. La marca és de la cadena principal del grup Teddy, que ja compta amb més de 560 tendes pròpies en 40 països diferents. Un any després d'obrir la seva tenda més gran, situada a Viena, arriba a Barcelona amb la voluntat de seguir expandint el seu mercat.

Imatge de l'entrada de Terranova, la nova tenda low cost a Barcelona | Terranova

 

L'obertura, a més de suscitar l'interès dels addictes a la moda, ha creat polèmica entre els barcelonins per la ubicació de la nova tenda. El local està en el palauet Castell de Pons, un edifici modernista admirat a Barcelona, i l'arribada de Terranova ha fet que s'hagin de desplaçar dos negocis emblemàtics: la xocolateria La Farga i la filatèlia Monge. El secretari de l'associació d'establiments emblemàtics de Barcelona, Josep Maria Roig, explica que «ens sentim una mica desprotegits, sembla que les institucions no volen conservar els negocis centenaris de les seves ciutats».


Comentaris

envia el comentari