IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Terrible accident d'una nena amb una càpsula de detergent líquid

La nena presentava cremades considerables a la cara

La nena va perdre gairebé tota la visió del seu ull esquerre. Foto: SWNS

Inimaginable accident el d'aquesta menor amb una càpsula de detergent. La petita Rainbow Jones, de només 18 mesos, tenia a la seva mà una càpsula de detergent líquid Ariel quan, de sobte, el producte químic va anar-li a parar a la cara produint-li cremades considerables. Segons relata la seva mare al The Sun, va sentir com la seva filla començava a cridar agònicament i ella, desesperada, va intentar netejar-li la cara abans de dur-lo a l'hospital.

En arribar, van veure com la petita presentava cremades químiques a la cara i van poder salvar-li els ulls netejant-li ràpidament. La mare declarava que, «vaig girar-me d'esquena per treure el menjar del forn i en qüestió de segons vaig començar a sentir els crits». A partir de llavors, va començar a córrer per intentar que l'afectació fos la mínima possible.

Tot va començar mentre la nena jugava a casa quan, de sobte, va poder agafar la càpsula de detergent que es trobava guardada dins un armari assegurat per a nens, «som molt curosos a l'hora de desar els elements perillosos perquè no hi accedeixin els nens», declarava el pare. Tot i així, la nena va poder-la agafar i ara ha quedat cega de l'ull esquerre.


Comentaris

envia el comentari