La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

Un testimoni de la infidelitat de Sofía Suescun: «La seva relació amb Kiko és mentida»

El testimoni ha explicat al detall tot el que va veure

Sofía Suescun ha tornat a convertir-se en protagonista de l'actualitat. El motiu? Es rumoreja que podria haver-li estat infidel a la seva parella, Kiko Jiménez, amb futbolistes molt coneguts.

Tot i que ella en tot moment ha negat aquesta informació, ja que ha manifestat que va parlar amb aquests esportistes quan estava soltera, ara ha aparegut una persona que desmentiria la versió de la navarresa. En concret, les noves informacions procedeixen d'una persona que assegura haver estat testimoni d'una de les infidelitats de Suescun.

El testimoni ho explica tot

'Socialité' s'ha fet ressò del testimoni de José Rodríguez, un preparador físic. Aquest ha exposat de manera clara que la història de Sofia Suescun i Kiko Jiménez és mentida, i assegura que ella li ha estat deslleial.

És més, ha manifestat que ell va veure una d'aquestes infidelitats amb un «futbolista professional molt conegut, que està casat i té fills». Pel que sembla, tot va succeir el mes de febrer passat quan van quedar en una part privada d'un restaurant. Ha reconegut que va veure tota la situació, el flirteig, i que ni l'esportista ni ella es van tallar en cap moment. Així, ha exposat que «va haver-hi petons, actitud afectuosa i, sobretot, ella amb ell».

José Rodríguez ha donat a conèixer que, a més, d'aquest moment hi ha fotos perquè la guanyadora de 'GH' va voler immortalitzar-lo.

Tan segur està del que va veure que ha afirmat al programa de Telecinco que està disposat a donar el nom del jugador de futbol. I és que vol desmuntar la falsa parella que, segons ell, formen Sofía i Kiko. Una parella que no deixa de mostrar el seu suposat amor en xarxes socials.

Una segona infidelitat

Però això no és tot, i és que el preparador físic ha volgut aprofundir més en les accions de Suescun. Així, ha reconegut que ella li ha estat infidel al seu nòvio amb un altre futbolista, amic i company del primer. 

Amb aquest segon esportista, qui també té parella i amb la qual es casarà pròximament, ha explicat que es van trobar en un pub de Getafe i segons assegura, a ella la van recollir en un cotxe privat. Ara, caldrà esperar per veure com reaccionen tant Sofía com Kiko Jiménez a aquestes noves informacions.